Noutatile din iOS 4.1 beta

Aseara Apple a lansat iOS 4.1 beta, cea mai noua versiune a iOS care ar fi trebuit sa rezolve multe dintre problemele iOS 4.0 pe care utilizatorii le-au avut, dar in special problemele cu semnalul pe care le-au tot raportat posesorii de iPhone 4. Din pacate problemele cu semnalul nu s-au rezolvat insa haideti sa vedem ce a introdus Apple nou in iOS 4.1 beta :

1. Se pare ca Apple a modificat modul de calcul al semnalului GSM, unii utilizatori raporteaza ca acum semnalul 3G este afisat diferit, adica telefonul afiseaza mai putine bare de semnal decat facea inainte.

2. A fost modificata grafica antenelor de semnal, astfel ca primele 3 bare de semnal sunt acum mai mari, mai proeminente, o schimbare pe care Apple a anuntat-o inca de acum cateva zile cand a raspuns acuzatiilor privind problemele cu semnalul. Partile verzi reprezinta adaugirile facute de Apple peste grafica anterioara a barelor.

3. Versiunea de baseband pentru 4.1 beta este tot 05.13.04 in cazul terminalelor iPhone 3G/3GS insa pentru iPhone 4 baseband-ul a fost actualizat la versiunea 02.07.01 si ramane de vazut daca exploit-urile celor de la Dev Team inca functioneaza, insa eu presupun ca vor functiona fara probleme.

4. Aplicatia Game Center a revenit.

5. A fost imbunatatita viteza de deschidere a camerei.

6. Puteti scoate “spell check-ul” adaugat in iOS 4.0.

7. S-ar parea ca viteza iPhone 3G a fost imbunatatita, insa aceasta este doar o versiune beta.

8. Problemele cu semnalul la iPhone 4 au ramas.

9. Aplicatia “Phone” nu isi va schimba denumirea daca schimbati limba.

10. iPhone 4 – Odata cu rotirea camerei pentru a face poze in Landscape Mode se vor roti si iconitele pentru video/foto.

11. iPhone 4 – In sectiunea “Favourites” veti putea adauga si numere de telefon pentru apeluri video.

12. In aceasta noua versiune beta exista optiunea de a modifica continutul metadata al fisierelor  multimedia. Pe scurt vom putea vedea informatii despre rezolutia, marimea, formatul fisierelor multimedia, etc.

13. Toate iconitele aplicatiilor din AppStore apar acum in rezolutie corespunzatoare ecranului Retina Display.

Cam astea ar fi noutatile din iOS 4.1 beta, nu prea multe lucruri interesante insa aceasta este doar prima versiune beta si cu siguranta vor urma altele.

6 COMENTARII

  1. deci nu mai apare 4.0.1 sa inteleg si toata lumea va trebui sa astepte finalizarea 4.1 care va mai dura ceva timp din moment ce abia acum a aparut primul beta… si pana la GM mai e cale lunga 🙁