Video : Cum arata camerele in care Apple testeaza receptia terminalelor sale

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6mXY-AQ9zHU[/youtube]

In cadrul conferintei de vineri Steve Jobs a sustinut ca Apple a investit peste 100 milioane de $ in camere anechoice destinate testarii capacitatii de receptie a iDevice-urilor. Ieri Apple a invitat cativa jurnalisti pentru un tur de prezentare al acestor camere care fac parte din laboratoare specializate pe testarea iPad/iPhone-urilor, laboratoare care poarta denumirea de „black labs” deoarece sunt secrete, chiar si pentru unii angajati Apple.

Each test chamber is lined with blue pyramid-shaped styrofoam designed to absorb radio-frequency radiation. A robotic arm holding gadgets such as iPads and iPhones spins 360 degrees while a piece of analytics software (ironically running on Windows XP) visualizes the wireless activity of each device. Caballero said each gadget is run through a chamber for at least 24 hours.

Laboratoare de ultima generatie, sute de milioane de $ cheltuite si totusi Apple a lansat un produs care are, pentru unii, probleme cu semnalul. Laboratoarele sunt echipate cu tehnologie de ultima generatie si inginerii de acolo sunt printre ce mai buni din industrie si probabil cei din conducerea Apple au fost avertizati in legatura cu posibilele probleme insa au decis sa lanseze totusi iPhone 4 cu acest nou design.

Articolul precedentDe ce va oferi Apple Bumpers gratuite doar pana pe 30 Septembrie
Articolul următorThe Steve Jobs song
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.