Apple a scos de pe site-ul sau toate clipurile video legate de problemele cu antena

Imediat dupa conferita Apple de luna trecuta pe site-ul companiei a aparut o pagina dedicata explicarii problemelor cu antena la smartphone-uri. In aceasta pagina Apple a postat cateva clipuri video in care demonstreaza cum unele smartphone-uri de pe piata pierd semnal daca sunt tinute intr-o anumita pozitie. Era vorba despre telefoane ale producatorilor RIM, HTC, Samsung, Nokia, Motorola etc. Imediat dupa publicarea acestei pagini, respectivii producatori de telefoane mobile au atacat Apple pentru felul in care a ales sa isi protejeze produsul, dar din pacate Apple a avut de suportat si atacurile propriilor clienti care sunt in continuare nemultumiti de performantele iPhone 4.

In cursul acestei nopti Apple a modificata pagina respectiva si acum, in loc de clipurile video cu smartphone-uri ce pierd semnalul daca sunt tinute “necorespunzator”, avem o scurta prezentare a laboratoarelor in care Apple testeaza iDevice-urile. De ce a scos Apple toate acele clipuri video? Nimeni nu stie deocamdata, totusi pagina Apple din Canada nu a fost modificata, iar clipurile video inca pot fi gasite pe canalul YouTube al celor de la Apple. Poate vom vedea un comunicat de presa in care Apple va explica de ce a facut acest lucru, sau poate nu ne va spune vreodata, ramane de vazut.

Parerea mea este ca respectiva pagina a fost o greseala si Apple si-a dat seama de acest lucru abia dupa ce a fost atacata din toate partile.