My3G permite folosirea FaceTime prin 3G


My3G este o aplicatie asemanatoare cu 3G Unrestrictor si indeplineste aceeasi functionalitate, adica va da posibilitatea sa folosiri prin reteaua de date 3G aplicatii care in mod normal functioneaza doar prin WiFi. My3G a fost actualizata astazi la versiunea 4.1 iar principala noutate o reprezinta faptul ca folosind aceasta aplicatiei puteti face apeluri FaceTime prin reteaua 3G de date a operatorului vostru. Poate unii dintre voi se vor bucura la auzul acestei vesti insa din punctul meu de vedere e cam nefolositoare functia, iar raspunsul la intrebarea “de ce?” il aveti in acest articol.

Operatorii de telefonie inca nu ofera viteze suficient de bune pentru a intretine calitatea video a apelurilor prin FaceTime, Apple stie asta si de aceea exista limitarea WiFi only. Din pacate nu cred ca operatorii vor face schimbari retelelor de date pentru a aduce viteze mai mari asa ca nu va bucurati prea tare ca puteti folosi FaceTime prin WiFi.

Aplicatia My3G poate fi cumparata din Cydia la pretul de 2.79$.

UPDATE : Cei de la 9to5Mac au facut un video in care demonstreaza cum functioneaza FaceTime prin 3G. Merge mult mai bine decat in clipul video din articol de azi dimineata.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Kq7Ckcgp0o[/youtube]