Noua solutie de decodare pentru iPhone 4 va fi disponibila in 2 zile

In cursul serii trecute comex a lansat noua sa solutie de jailbreak cu ajutorul careia puteti face jailbreak oricarui iPhone/iPod Touch compatibil cu iOS 4, dar si tabletei iPad cu iOS 3.2.1 instalat. Ne asteptam ca Dev Team sa scoata si noua solutie de decodare pentru iPhone 4, insa se pare ca aceasta nu este inca 100% gata si va fi disponibila abia in 2 zile, dupa ce echipa o va mai testa. Deci daca aveti un iPhone 4 codat, atunci ii puteti face jailbreak folosind acest tutorial insa pentru decodare va trebui sa mai asteptati inca cel putin 2 zile pana isi rezolva Dev Team problemele.

7 COMENTARII

  1. Daca acum am in Cydia SHSHS ptr 3.1.2,3.1.3,4.0,4.0.1 , deci am un anume jailbreak dar am semnal doar cu ajutorul ULTRASNOW , ce pot face ? Pot trece la OS 4.0 ?? Nu am cartela pe care a fost codat la cumparare (mobus-australia). Multumesc mult

  2. Da poti trece daca ai cartela operatorului de telefonie pe care e codat telefonul si noua solutie de decodare e doar pentru iPhone 4. Pentru restul baseband-urilor exista ultrasn0w.

    @com: Am ce am cu iPad si 3.1.2, mersi.