iControlPad – accesoriul care transforma iPhone-ul intr-un gamepad va fi in sfarsit disponibil

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BCGe1WzNRZ8[/youtube]

iControlPad este un accesoriul pentru iPhone/iPod Touch care transforma gaming-ul intr-o adevarata placere pentru ca muta intreag interactiune de pe ecranul telefonului pe butoanele accesoriului. iControlPad a fost facut dupa modelul standard pentru gamepad-uri, insa a fost modificat pentru a functiona cu iDevice-urile si a inlocui gesturile touch cu folosirea butoanelor fizice. Accesoriul vine cu un cablu USB care trebuie introdus in telefon pentru a-l conecta la placa de baza a iControlPad, insa va exista si o aplicatie in Cydia care va permite customizarea accesoriului astfel incat sa se muleze pe nevoile oricarui gamer.

iControlPad trebuia lansat acum cativa ani insa creatorii produsului au reusit abia acum sa adune sponsori pentru a incepe productia, astfel ca 3000 de unitati vor fi disponibile pentru achizitie in curand, insa deocamdata nu se stiu detalii in legatura cu pretul. Accesoriul nu este inca compatibil cu iPhone 4 si nu se stie cand/daca va fi compatibil insa functioneaza pe iPhone 2G/3G/3GS si pe toate modelele de iPod Touch. Daca vreti sa aflai cand va fi disponibil pentru achizitie iControlPad atunci urmariti contul Twitter al producatorului.

E foarte interesant si in functie de pret m-as gandi sa imi cumpar unul.

2 COMENTARII

  1. Cam batuti in cap baietii astia, s-au gandit vezi domnle, sa pastreze partea aia de jos cu chip-uri samd care costa mult, dar toate telefoanele au acelasi connector ca iphone-ul ?!

    Intradevar, merge pe iphone 3g/3gs, ipod touch, iphone 4. Dar pe nokia / samsung ?!

  2. Ai dreptate @Sebi, aia de jos trebuia sa aiba o mufa unica de conectare cu piciorusele, si in piciorus sa fie mufa individuala pentru orice tip de telefon, si in felul asta nu mai aveau nici cablul ala atarnand, si era si eficient. Poate o sa se trezeasca 🙂