Steve Jobs nu crede in succesul iTV

Conform unor surse apropiate celor de la Apple, se pare ca CEO-ul Steve Jobs nu este convins ca noul iTV va fi un produs de succes precum iPhone sau iPad datorita faptului ca oamenii nu sunt inca pregatiti pentru a-si anula abonamentele cu televiziunile de cablu si a trece pe continut preluat de pe web. Sincer sa fiu Steve Jobs are dreptate, oamenii nu vor anula abonamentele TV pentru a trece pe iTV, lucru care nu e strain de Apple avand in vedere ca vechiul Apple TV a avut vanzari foarte scazute. Indiferent daca produsul ar fi avut succes sau nu, faptul ca Steve Jobs isi arata dezaprecierea fata de el inca de pe acum e un semnal de alarma pentru potentialii clienti care ar putea renunta la achizitia sa.

Even with the refresh, Jobs isn’t convinced the new version will be a mainstream hit, says the person familiar with Apple’s plans. Most consumers aren’t ready to cut the cord to their cable company, or put up with the tech-nastics required to stream content from the iTunes collection on their PC to their living room big-screen TV. In other words, it’s a product that at best will delight some of the “hobbyists” that have always been interested in the product.

Apple a negociat cu marile retele de televiziune americane pentru a oferi clientilor show-uri tv la doar 99¢ bucata plus un device la 99$, insa avand in vedere atitudinea lui Steve Jobs fata de produs e posibil ca iTV sa fie un esec la fel de rasunator precum Apple TV. Nici nu prea inteleg de ce se baga Apple in astfel de tehnologii avand in vedere ca in momentul de fata iPhone/iPad-ul sunt produsele care ar trebui sa fie in centrul atentiei doar ele aduc cele mai mari venituri companiei.