Prima Pagina Apple Steve Jobs nu crede in succesul iTV

Steve Jobs nu crede in succesul iTV

Conform unor surse apropiate celor de la Apple, se pare ca CEO-ul Steve Jobs nu este convins ca noul iTV va fi un produs de succes precum iPhone sau iPad datorita faptului ca oamenii nu sunt inca pregatiti pentru a-si anula abonamentele cu televiziunile de cablu si a trece pe continut preluat de pe web. Sincer sa fiu Steve Jobs are dreptate, oamenii nu vor anula abonamentele TV pentru a trece pe iTV, lucru care nu e strain de Apple avand in vedere ca vechiul Apple TV a avut vanzari foarte scazute. Indiferent daca produsul ar fi avut succes sau nu, faptul ca Steve Jobs isi arata dezaprecierea fata de el inca de pe acum e un semnal de alarma pentru potentialii clienti care ar putea renunta la achizitia sa.

Even with the refresh, Jobs isn’t convinced the new version will be a mainstream hit, says the person familiar with Apple’s plans. Most consumers aren’t ready to cut the cord to their cable company, or put up with the tech-nastics required to stream content from the iTunes collection on their PC to their living room big-screen TV. In other words, it’s a product that at best will delight some of the “hobbyists” that have always been interested in the product.

Apple a negociat cu marile retele de televiziune americane pentru a oferi clientilor show-uri tv la doar 99ยข bucata plus un device la 99$, insa avand in vedere atitudinea lui Steve Jobs fata de produs e posibil ca iTV sa fie un esec la fel de rasunator precum Apple TV. Nici nu prea inteleg de ce se baga Apple in astfel de tehnologii avand in vedere ca in momentul de fata iPhone/iPad-ul sunt produsele care ar trebui sa fie in centrul atentiei doar ele aduc cele mai mari venituri companiei.

 • cashix4

  Zaone daca ai vazut interviul lui jobs de la All things digital ai fi stiu ca jobs s-a referit la altceva,e normal sa nu aiba succes ca iphone-ul acest iTV.

 • Omikronn

  Zaone, du-ti ultima replica inapoi in timp:

  "Nu inteleg de ce se baga Apple pe piata tabletelor, avand in vedere ca iPhone-urile aduc acum cele mai mare venituri companiei".

  "Nu inteleg de ce se baga Apple pe piata telefoanelor, avand in vedere ca iPodurile aduc acum cele mai mare venituri companiei".

  "Nu inteleg de ce se baga Apple pe piata music playerelor, avand in vedere ca sistemele de calcul aduc acum cele mai mare venituri companiei".

  ……

 • DPiPad

  Ei, nu-i putem cere lui zaone sa fie Nostradamus.

  Ne dam cu parerea cu totii si nu se potriveste intotdeauna.

  Totusi nici eu nu cred ca iTV va avea un succes macar de nivelul iPadului.

  Calatoria in timp a lui Omikronn spune totul… super. ๐Ÿ™‚

 • Pegasosii

  De trei ani folosesc AppleTV si de atunci s-a schimbat concetpul Multimedia…am aruncat DVD playerele si folosesc exclusiv acest device prin streaming din librariile mele iTunes de pe mai multe calculatoare plus beneficiile aplicatiilor Boxee si XBMC ulterior instalate pe AppleTV.

  Pot zice ca de trei am HD pe Televizorul meu de acasa ….recent am preluat si decodorul de la RDS pentru HD,dar tot TV on Demand va fi viitorul.

  iTV cred ca va fi un pas inainte mult fata de restul device-urilor chiar si AppleTV e inca inaintea mai multor asa aparate.