Care operator de telefonie mobila are cea mai buna oferta de internet si cele mai bune viteze de acces

Sincer sa fiu nu am prea studiat in ultima vreme ofertele de telefonie ale operatorilor romani, insa va spun ca in momentul de fata eu am un abonament Orange la care am adaugata o optiune de internet mobil cu 500MB inclusi care costa 6 euro pe luna. Parerea mea este ca pretul este exagerat pentru traficul oferit, dar internetul merge destul de bine pe 3G si groaznic pe EDGE(insa e normal sa fie asa). Recent RDS a lansat o oferta cu cartele prepay si internet mobil de 4 euro cu 5GB de trafic inclus la viteze de pana la 7.2 mbps si la o prima vedere pare o oferta buna insa acoperirea relativ slaba si faptul ca pe iPhone internetul merge greu te cam opresc din a o incerca.

Eu unul mi-as dori sa bage Orange o oferta de internet cu 1/1.5 GB de trafic la viteze de maxim 7.2 mbps cu 8€ pe luna si sunt 100% sigur ca vor avea un succes extraordinar de mare cu ea. In momentul de fata ei au o oferta cu 200MB la 5.21€ iar urmatoarea optiune costa 14€ si ofera 6GB de trafic(insa necesita semnarea unui contract), deci o plaja destul de mare lasata goala. Totusi pana acum am reusit sa testez internetul mobil de la Orange si RDS, iar cel de la Orange este superior din punct de vedere al viteze pe iPhone, mai exact am reusit sa ating o viteza de download de aproximativ 2.8mbps pe Orange.

Voi ce abonamente de internet aveti atasate abonamentelor? Ce viteze ati prins cu ele? Ce optiuni ati dori sa introduca operatorii pe care ii folositi?