iOS 4.1 si o noua versiune de iTunes ar putea fi lansate diseara!

Astazi e ziua cea mare pentru noua versiune a iOS destinata iDevice-urilor. In cadrul conferintei de diseara Apple va prezenta noile modele de iPod si odata cu ele va lansa mai mult ca sigur noul iOS 4.1 care va veni gata instala pe noile iPod Touch 4G. Aceasta noua versiune a iOS vine cu cateva modificari : un nou baseband care deocamdata nu poate fi decodat si nici nu se stie cand/daca va fi decodata, dar blocheaza totodata si posibilitatea de a face jailbreak telefoanelor voastre. In aceste conditii va avertizez sa aveti grija cand apare iOS 4.1 si sa faceti update doar daca sunteti siguri ca aveti nevoie de aceasta noua versiune a iOS.

Odata cu noul iOS Apple va lansa si o noua versiune a iTunes care nu se stie cum afecteaza jailbreak-ul facut telefoanelor voastre, deci aveti mare mare grija cand apare acest update.

Daca Apple va deschide conferinta la ora 20:00 atunci noul iOS ar putea fi lansat intre orele 21:00 – 24:00 asa ca aveti grija sa nu apasati “din greseala” butonul update din iTunes.