Prima Pagina concurs Pregatiti conturile de Twitter

Pregatiti conturile de Twitter

Acum ceva mai bine de o saptamana am initiat un concurs ce avea drept premiu un iTunes Gift Card oferit de mine, concurs care a fost un real succes si care acum va fi urmat de un altul cu premii mult mai mari. Pregatiti conturile de Twitter pentru ca viitorul concurs ce va incepe luni se va desfasura in exact acelasi format! Daca atunci a fost vorba de un iTunes Gift Card, ei bine de data aceasta, multumita unui sponsor foarte generos, e vorba de cateva premii a caror valoare totala e mult mai mare decat a Gift Card-ului!

Luni dimineata va incepe concursul asa ca daca inca nu aveti un cont de Twitter va recomand sa va faceti pentru ca nu veti dori sa pierdeti acest concurs 😉

 • Nelutu

  E valabila regula aia care zice ca trebuie sa dai cat mai multe tweeturi ? Sau cu cat mai multe cu atat mai bine.. ? Vreau sa particip dar… nu vreau sa ma “lupt in tweeturi”… sau aia e ideea?

 • Dorin

  can’t hardly wait

 • misu_sm

  am cont de twitter dar nu stiu unde sa ma inscriu pentru concurs 😀 ar fi misto sa fie cadou un iphone 4 neverlocked 😀 (exclus) cred dar… sa vad despre ce e vorba mai intai

 • @Nelutu: Da, dar va fi limita la 2 pe ora.
  @misu_sm: Nu e iPhone 4. Pentru un iPhone 4 ar fi un concurs complex si de o durata mai lunga.

 • dex-ul

  sigur ai scris bine? “care acum va fi precedat de un altul” http://dexonline.ro/definitie/preceda

 • Ai dreptate, my bad. Imi place ochiul critic al romanului, always on the hunt. De-ar fi asa si pentru lucruri bune.

 • Dorin

  @zaone: stii vorba aia “the enemy never sleeps”

 • zaone da sa stii ca metoda folosita de tine la extragerea castigatorului mi se pare ca are implementat in cod ca un anumit criteriu sa fie indeplinit si acel user este ales, de exemplu am incercat si eu sa “extrag” (cam de 6 ori am incercat) castigatorul la concursul precedent si de fiecare data castigatorul a fost acelasi (zaone, culmea). Prin urmare cred ca nu se alege un castigator in mod aleator si deci corect…

 • Am folosit partea textului din tweet care se regasea la toata lumea pentru ca pe Twitter s-au dat diferite forme ale frazei scrise de mine, deci trebuia sa aleg ceva care sa fie comun pentru toti. Eu am testat acel site inainte sa incep concursul si in teste parea ok. Niciodata nu am favorizat vreo persoana desi mi s-a cerut sa fac asta, dar la urmatorul concurs firma care ofera premiile va alege castigatorii. Alte concursuri probabil nu voi mai face pentru a nu mai exista discutii.
  Si daca vreti sa vorbiti cu persoana care a luat premiul o puteti face, in final a primit un gift card mai mare decat am specificat eu la concurs dar asta nu a mentionat, ma rog.

 • TheOne

  as folosi un citat….”cine naiba mai crede in spiridusi?” , si in plus commenturile stanjenitoare pt unii nici macar nu se publica….

 • CoSSmiN

  😀 zaone te superi pt o fraza iti iei jucarile si pleci acasa mi-ai parut si imi pari mult prea competent si inteligent.. stiu ca nu esti din fier dar ai prea mult caracter ca sa te superi de la o faza de genul esti prea tare ceea ce nu te doboara te intareste…!!! capu sus !!

 • E deranjant cand incerci sa faci ceva pentru oameni, dai bani din buzunarul tau si tot tu esti improscat cu noroi.
  @TheOne: Comentariile relevante se publica, ineptiile debitate de diferite persoane lipsite de chef ajung in trash.