Real Racing va permite multiplayer intre 4 persoane prin WiFi cu ajutorul GameCenter

Real Racing este poate unul dintre cele mai cunoscute si cele mai bune racing game din AppStore si imediat ce Firemint va lansa noul update jocul va deveni mult mult mai interesant deoarece va permite initierea de curse multiplayer la care vor putea participa pana la 4 jucatori. Aceasta noua functie va fi disponibila doar celor care au iOS 4.1 si un cont in aplicatia GameCenter deoarece intreaga functionalitate va fi implementata prin intermediul API-urilor puse la dispozitie de Apple pentru aplicatia GameCenter.

The wait is almost over! We’re very happy to announce that one of the most requested features in Real Racing is coming soon: online multiplayer! We are currently working on an update that will let you race in real-time, online via Apple Game Center, with support for up to four players.

Dar asta nu e tot pentru ca cei de la Firemint au pornit un program beta prin care le dau posibilitatea jucatorilor “inraiti” sa testeze noua functie chiar inainte ca aceasta sa fie lansata public. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti minim 18 ani si sa cumparati aplicatia din AppStore, apoi sa va inscrieti in programul beta al celor de la Firemint apoi asteptati sa fiti contactati cu noi instructiuni.

Eu unul abia astept aceasta noua functie a Real Racing, defapt abia astept ca aceasta sa fie implementata in cat mai multe aplicatii pentru ca abia atunci vom putea spune cu adevarat ca iDevice-urile sunt reale platforme pentru gaming(parerea mea). Pe mine ma puteti adauga in Game Center cu id-ul : zaonero.