Prima Pagina iPhone 4 Un nou lot de terminale iPhone 4 va fi disponibil la Orange...

Un nou lot de terminale iPhone 4 va fi disponibil la Orange saptamana viitoare

Ieri la amiaza terminalul iPhone 4 a fost repus spre vanzare in magazinul online al Orange, insa noul lot de terminale a fost vandut dupa doar 5 ore. De data aceasta Orange a avut mult mai multe terminale iPhone 4 de 32GB, semn ca operatorul a invatat ceva din epuizarea prematura a stocului in ziua lansarii iPhone 4 in Romania. Avand in vedere ca lotul de terminale adus de Orange saptamana aceasta s-a vandut in doar aproximativ 5 – 6 ore, sunt sigur ca inca exista persoane care il asteapta pe viitorul pentru a putea cumpara un iPhone 4 la pret redus.

Pentru aceste persoane am o veste buna : Orange va primi un nou lot de telefoane saptamana viitoare insa nu se stie exact in ce zi va ajunge acest lot sau in ce zi terminalul va fi din nou disponibil in magazinul online Orange. Sfatul meu este sa reveniti pe zaone.ro sau sa urmariti site-ul Orange saptamana viitoare pentru a nu rata momentul in care compania va da drumul din nou la comenzi. Daca totusi doriti sa fiti siguri ca “prindeti” un iPhone 4, atunci puteti merge intr-un Orange Shop si puteti face o pre-comanda iar cand terminalul va ajunge in magazin veti fi sunat si anuntat ca puteti sa il ridicati.

So, cati dintre voi inca mai asteapta un iPhone 4?

 • TheDog

  unde este pretul la liber? nu il regasesc pe site la orange…

 • dantes

  Am facut pre-comanda joi (30.09.2010), intr-un Orange Shop din Oradea, astept cu nerabdare sa soseasca.

 • Mariusic8

  Zaone de ce lasi comenariile la toti terminatii??? Nu mai intra mey anonimule daca nu iti place acest site, ne faci sinoua o favoare,nesimtitule.

 • dave

  TheDog: din cate stiu, orange nu vinde iphone 4 fara abonament.
  dantes: La orange in centru ai fost ? Nu mai aveau nici un telefon pe stoc?

 • dantes

  dave: Da, pe Republicii. Mi-au zis ca poate dura si o luna pana primesc. Sper sa nu fie asa.

 • Aveti rabdare, saptamana viitoare va veni un nou stoc. Nu cred ca gasiti prin Orange Shop-uri vreunul dar puteti incerca.

 • Dan

  iPhone va ajunge în magazinul online Orange, nu în AppStore 🙂