Prima Pagina Apple Samsung Galaxy Tab va costa aproape 1000$ in Marea Britanie

Samsung Galaxy Tab va costa aproape 1000$ in Marea Britanie

Conform unui site britanic Samsung Galaxy Tab va costa aproximativ 950$ la 3 dintre cele mai mari magazine de electronice din Marea Britanie. Tableta celor de la Samsung are un pret identic si la retailer-ul Amazon.co.uk, deci se pare ca daca doriti sa achizitionati aceasta tableta din Marea Britanie va trebui sa aveti minim 950$ pregatiti. Tableta iPad ce are un ecran cu 3 inch mai mare costa 529£, adica un pret cu 70£ mai mic decat oferta disponibila la celelalte magazine. Samsung Galaxy Tab este practic un telefon supradimensionat cu 2 camere insa ca si dimensiuni este mai mica decat iPad si din pacate nu poate rula chiar atat de multe aplicatii din Android Market, deci decizia celor care vor o tableta s-ar putea dovedi mai grea decat ar fi crezut.

Poate ca Samsung Galaxy Tab ar fi fost o adevarata “iPad killer” daca ar fi avut un pret bun si o campanie de marketing puternica in spate. In situatia actuala Samsung Galaxy Tab poate fi cumparata la pret redus de la operatori insa probabil suma de aproape 1000$ se va dovedi prea mult pentru cei care ar vrea sa o cumpere fara contract, iar pretul cu contract ar putea ajunge doar la jumatate din aceasta valoare. Eu as spune ca Samsung Galaxy Tab e un device semi ratat daca nu vor fi ajustate preturile.

 • Serban

  “device se-mi ratat”, semi intr-un cuvant. Nu din rautate spun.

 • Ai dreptate, mersi.

 • Bybyka

  se pare ca la orange va aparea luna aceasta in oferta de conectare la internet

 • cashix

  wow 🙂
  Ma asteptam undeva la 500euro maxim sincer.
  Si eu imi doresc o tableta dar astept iPad 2 atat pentru mai multi rami cat si pentru camera si Facetime.
  Si inca un motiv pentru care optez pentru apple sunt aplicatiile deja platite de mine din AppStore,cele universale iPhone/iPad.

 • Moogabe

  IPad killer my ass… Cu trei inch mai mic si 100% mai scump…eu i-as spune iVictim…
  Aaa si mesajul asta e scris de pe ipad (sic)

 • Jder

  =)) 1000 de $ … nici ipadul nu e atat … daca vroiau un ipad killer, cu pretul asta sunt chiar dusi cu pluta… daca vroiau sa se adreseze clientilor cu pretentii… mai intai sa optimizeze android 2.2 pt tableta lor …daca eram actionar la samsung si vedeam pretul asta taiam in carne vie prin departamentul de marketing si managament.

  Competitorii apple parca vor sa faca clientii sa astepte cu nerabdare ipad 2, asa se comporta 😐

 • Adrian

  Galaxy S a avut succes tocmai pt ca pretul e la jumatatea unui iphone 4.
  Daca si tablet-ul de la Samsung ar fi avut un pret aproape de jumate fata de iPad ar fi avut si el succes. Asa…

 • Blitzkrieg

  Mda esuare din start vb lui Moogabe , mai degraba iVictim decat killer ma asteptam pe la un pret de vreo 500 – 600 de euro . Well eu astept playbook-ul de la rim ala e posibil sa fie killerul 😉