Prima Pagina Cydia Salvati SHSH-ul pentru iOS 4.1 inainte de a face jailbreak!

Salvati SHSH-ul pentru iOS 4.1 inainte de a face jailbreak!

limera1n este disponibil inca de aseara, iar greenp0ison va fi lansat astazi la ora 13:10asa ca ar fi bine sa salvati SHSH-ul pentru iOS 4.1 daca nu ati facut asta inca. E foarte important sa aveti acest SHSH salvat deoarece nu se stie cand va scoate Apple un update pentru iOS iar lipsa SHSH-ului va va impiedica sa reveniti la iOS 4.1 pentru totdeauna indiferent ce iPhone/iPod Touch aveti. Daca aveti un iPhone 4 si depindeti de o solutie de decodare atunci este imperios necesar sa salvati SHSH-ul pentru iOS 4.1 altfel nu veti putea folosi tutorialul pentru update la iOS 4.1 fara actualizarea baseband-ului.

Puteti descarca TinyUmbrella 4.1.6 de aici : Windows, Mac OS X, Linux. Salvarea SHSH-ului este necesara pentru orice iPhone/iPod Touch deoarece niciunul nu poate face restore la un firmware 4.x fara acest fisier foarte important.

Iata cum puteti salva SHSH cu TinyUmbrella :

deschideti TinyUmbrella, conectati terminalul la PC si apasati butonul “Save My SHSH”;

dupa ce apasati butonul ar trebui sa aveti in consola un mesaj de confirmare a salvarii SHSH-ului in Cydia/PC. Daca aveti deja salvat SHSH-ul in Cydia atunci veti avea afisat un mesaj identic cu al meu.