Salvati SHSH-ul pentru iOS 4.1 inainte de a face jailbreak!

limera1n este disponibil inca de aseara, iar greenp0ison va fi lansat astazi la ora 13:10asa ca ar fi bine sa salvati SHSH-ul pentru iOS 4.1 daca nu ati facut asta inca. E foarte important sa aveti acest SHSH salvat deoarece nu se stie cand va scoate Apple un update pentru iOS iar lipsa SHSH-ului va va impiedica sa reveniti la iOS 4.1 pentru totdeauna indiferent ce iPhone/iPod Touch aveti. Daca aveti un iPhone 4 si depindeti de o solutie de decodare atunci este imperios necesar sa salvati SHSH-ul pentru iOS 4.1 altfel nu veti putea folosi tutorialul pentru update la iOS 4.1 fara actualizarea baseband-ului.

Puteti descarca TinyUmbrella 4.1.6 de aici : Windows, Mac OS X, Linux. Salvarea SHSH-ului este necesara pentru orice iPhone/iPod Touch deoarece niciunul nu poate face restore la un firmware 4.x fara acest fisier foarte important.

Iata cum puteti salva SHSH cu TinyUmbrella :

deschideti TinyUmbrella, conectati terminalul la PC si apasati butonul “Save My SHSH”;

dupa ce apasati butonul ar trebui sa aveti in consola un mesaj de confirmare a salvarii SHSH-ului in Cydia/PC. Daca aveti deja salvat SHSH-ul in Cydia atunci veti avea afisat un mesaj identic cu al meu.

13 COMENTARII

  1. daca am un shsh mai vechi de la 4.0.1 dar am facut deja update la baseband 5.14 mai merge sa fac restore cu umbrella sa beneficiez de unlock?

  2. zaone am un 3gs new boot cu shsh pt 4.0 si 4.0.1 si vreau sa trec la 4.1 ma ajuta cu ceva shsh 4.0.2 sa il bag si sa il salvez sau sa trec direct la 4.1?