Prima Pagina bootrom greenp0ison va fi lansat maine insa nu va folosi SHAtter

greenp0ison va fi lansat maine insa nu va folosi SHAtter

greenp0ison, solutia de jailbreak la care Chronic Dev Team si Dev Team lucreaza de mai bine de o luna, va fi lansata maine la ora stabilita insa nu va folosi celebrul exploit SHAtter ci acelasi exploit existent in solutia de jailbreak limera1n lansata de geohot in aceasta seara. MuscleNerd a anuntat in aceasta seara ca s-a renuntat la folosirea exploit-ului SHAtter pentru a nu “arunca” acum 2 exploit-uri diferite, deci SHAtter va fi cel mai probabil folosit pentru a face jailbreak pe iOS 4.2. Nu s-a spus daca greenp0ison de maine va fi compatibil si cu iPhone 3GS, insa daca foloseste exploit-ul din limera1n atunci exista toate sansele ca aceasta compatibilitate sa existe.

UPDATE: Se pare ca greenp0ison va fi amanat pentru a implementa exploit-ul din limera1n. p0sixninja a pus problema in discutie si MuscleNerd pare sa fi dat solutia.

 • catanzaro27

  Inca nu e sigur.

 • bycxc

  http://twitter.com/pod2g poate ca scandalurile astea vor grabii pe viitor noile solutii de jailbreak
  oricum geohot incepe sa treaca de “partea intunecata” din dorinta de a iesii in evidenta.

 • E un joc de “mine’s bigger than yours”.

 • JJddeer

  foarte bine ! Acesti oameni probabil fac JB in special pentru respectul comunitatii, iar acest joc nu poate aduce decat beneficii comunitatii de idevice-uri momentan. Atata timp cat va exista dorinta de recunoastere printre acesti oameni, noi vom avea JB si unlock. Nu stiu pe ce lucreaza cei de la dev team insa geo le-a cam dat o directa. Sper sa reuseasca sa functioneze pe 3gs bootrom nou fara bug-uri ca atunci cand va exista si solutie de decodare, voi putea trece si eu insfarsit pe 4.1

  respect geo care are ce ii trebuie in pantaloni si in creier ca sa sfideze niste oameni ce tot trageau de timp si au dezamagit o mare majoritate din comunitate.

 • Merge si pe 3GS. Da, geo a vrut gloria si a calcat peste “cadavre” again insa a adus comunitatii ce avea nevoie, jailbreak universal.