Prima Pagina Apple Care este cel mai bun sistem de operare pentru terminale mobile? Nu...

Care este cel mai bun sistem de operare pentru terminale mobile? Nu vom afla din sondaje!

Acum 2 zile am scris un articol in care prezentam un sondaj de opinie pornit de Wall Street Journal pe site-ul oficial si imi exprimam uimirea fata de rezultatele acelui sondaj care indicau faptul ca Microsoft ar produce cel mai bun sistem de operare pentru terminale mobile. Am deschis si eu un sondaj in articolul meu, sondaj pe care multi dintre voi l-au criticat pe buna dreptate insa scopul sau a fost de a va motiva sa discutati rezultatele si nu sa imi spuneti ce eu deja stiam, lucru care s-a si intamplat. Aseara am citit pe in comentariile lasate pe un site ca sondajul de pe Wall Street Journal ar fi fost “aranjat” : ori cei de la Wall Street Journal au manipulat rezultatul astfel incat Microsoft sa iasa castigatoare, ori Microsoft si-a pus angajatii sa voteze in acel poll.

Stiu ca suna ciudat ce am spus eu mai sus, insa inainte sa comentati va rog sa va uitati la poza din acest articol si veti observa ca de aseara si pana astazi Google a adunat aproape 90.000 voturi in acelasi poll, deci e destul de clar ca s-a gasit o metoda de a manipula rezultatul. Acel sondaj a devenit irelevant inca din ziua in care Microsoft a adunat 11.000 in cateva ore, insa prin cresterea inregistrata de Google in timpul noptii trecute s-a demonstrat destul de clar ca sondajele online sunt destul de irelevante in cele mai multe cazuri.

 • Marcel

  Pare normal pentru ca marea majoritate ale calculatoarelor este pe Windows si de aici si inertia .

  Dupa mine iOS este cel mai user friendly sistem pentru mobile

  Am trecut prin symbian winmobile linux si alte sisteme inchise de pe unele terminale si iOS este castigatorul

 • cashix

  Sondajele astea sunt 0. vanzarile spun totul iar Apple a depasit RIM la nivel global si este pe locul 2 dupa Nokia,asta spune tot.

 • bOse

  Nu exista cel mai bun sistem de operare, cel mai bun sistem de operare este cel pe care utilizatorul il agreeaza .

 • daniel

  va dati seama daca apple ar scoate un iphone la un pret pe care oricine l-ar putea cumpara?i-ar bate pe toti la fundul gol!multa lume isi doreste un iphone,dar la ce preturi au..mai bine iei un nokia.cine isi permite un iphone este foarte multumit.nu se mai pune baza prea mare pe bluetooth,exista mail,si multe alte aplicatii care fac ceea ce face bluetooth-ul.daca apple ar mai pune o parte din aplicatii free,la fel ar trece lumea pe iphone.parerea mea!!

 • Marcel

  Despre aplicatii free….eu am adunat aproape 2000 de aplicatii free in trei ani,si am gasit aproape pentru orice.