redsn0w 0.9.6 beta 2 disponibil cu o functie foarte importanta

Se pare ca Dev Team a intrat in spiritul sarbatorilor americane asa ca s-a decis sa modifice putin programul de jailbreak redsn0w pentru utilzatorii de Windows. Dupa cum stiati deja, pentru a folosi un custom ipsw facut cu PwnageTool 4.1 trebuie sa folositi aplicatia pentru a introduce telefonul in DFU Mode deoarece aplicatia implementeaza in acest proces un exploit in telefonul vostru si va permite sa incarcati acel custom ipsw fara probleme. Ei bine cum PwnageTool functioneaza doar pe Mac, iata ca Dev Team a gasit o metoda de a aduce aceasta functionalitate privind introducerea telefonului in DFU Mode si pentru utilizatorii de Windows.

Mai exact, cu noua versiune de redsn0w  puteti introduce telefonul in DFU Mode(la fel ca si in cazul PwnageTool) si veti implementa exploit-ul necesar direct din Windows iar apoi puteti folosi un custom ipsw facut cu PwnageTool. redsn0w 0.9.6 beta 2 functioneaza DOAR cu iOS 4.1 insa este compatibil cu iPhone 3G/3GS/4, insa probabil si cu altele dar vom afla lista completa de compatibilitati abia dupa ce Dev Team va anunta pe blogul oficial lansarea.

Pe langa aceasta functionalitate, noua versiune a redsn0w va mai permite si posibilitatea de a modifica boot logo-urile insa numai pentru posesorii de iPhone 3GS cu bootrom vechi.

Pentru a intra in DFU Mode folosind redsn0w 0.9.6 beta 2 tot ce trebuie sa faceti este sa bifati optiunea “Just enter PWNED DFU Mode Right Now” si apoi veti putea incarca un custom ipsw in iTunes. Optiunea cu tethered nu e valabila acum. Un tutorial mai detaliat voi avea pregatit ceva mai tarziu.

[download id=”89,84″]