SkyFire va fi disponibil si pentru iPad in viitorul apropiat

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/Skyfire/status/2154080570974208″]

Aseara compania SkyFire a anuntat pe contul oficial de pe Twitter ca, celebrul browser va fi disponibil in curand intr-o versiune special facuta pentru tableta iPad. Dupa cum probabil stiti deja SkyFire este primul browser din AppStore care permite redarea, in parte, a clipurilor video disponibile pe internet in playere flash care in mod normal nu ar putea fi redate de iOS. Desi browserul in sine are o functionalitate foarte importanta, totusi cei de la SkyFire se pare ca nu au testat indeajuns de mult aplicatia deoarece eu unul am observat ca e foarte greu sa inchizi un clip video odata ce l-ai pornit deoarece ecranul refuza sa mai raspunda la comenzi odata ce redarea clipului a fost pornita.

Nu se stie inca la ce pret va fi disponibil browserul insa avand in vedere ca versiunea pentru iPhone/iPod Touch costa 2.39€ atunci probabil cea pentru iPad va costa in jur de 3 – 4€ sau poate mai mult.

Articolul precedentApple suspenda posibilitatea de a folosi AirPrint pe Mac si Windows
Articolul următorO mica problema cu butonul Home al iPhone 4
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.