WebCamera transforma iPhone-ul intr-o camera web wireless ce filmeaza HD

WebCamera este o aplicatie pentru iPhone 4 si iPod Touch 4G care va transforma dispozitivele in camere web fara fir ce pot transmite imagini de oriunde din lume folosind o retea Wi-Fi. Compania Mobiola are aplicatii asemanatoare cu aceasta pentru diferite platforme mobile, insa aplicatia aceasta permite utilizatorilor de iPhone 4/iPod Touch 4G sa foloseasca, camerele incorporate pentru a transmite imagini live in format HD de oriunde s-ar afla. Aplicatia are nevoie de un client desktop la care va conectati pentru a face streaming-ul iar acel client permite salvarea clipurilor video transmise de voi. O camera web HD normala este limitata la lungimea cablului USB cu care este conectata la calculator, insa cu aplicatia WebCamera doar acoperirea Wi-Fi este singura problema a unui posesor de iPhone 4/iPod Touch 4G.

Webcamera costa 3.99€ in AppStore iar clientul pentru desktop este grauit, deci un pret destul de mic iar aplicatia s-ar putea dovedi foarte utila pentru unii.

13 COMENTARII

  1. Aplicatia se numeste Mobiola WebCamera si este free. Pretul de 15$ este pentru o suita desktop. Daca doresti doar webcam, te costa aplicatia pentru iPhone, aplicatia pentru desktop fiind free.

  2. Cr1st1one are dreptate, preturile afisate de ei $4.99 – $19.95 se refera la aplicatia care ruleaza terminalul respectiv, de exemplu $4.99 pentru iPhone si $19.95 pentru Windows Mobile Pocket PC. Aplicatia este interesanta, dar daca vrei sa faci ceva serios iti ei un aparat dedicat pentru asta, sau cel putin eu asa as proceda. 🙂

    Sincer nu m-ar surprinde sa gasesti intr-un magazin (online sau normal) webcam-uri HD care mai au si WiFi. 🙂

    Edit: vezi ca la link-ul catre aplicatia desktop ai pus un link spre o imagine nu spre aplicatie. 🙂 La ‘Mobiola WebCamera’
    dai click pe ‘Download’ si apoi selectezi terminalul, in cazul nostru iPhone.

  3. Da, merge foarte greu, am incercat-o si eu. si trebuie pus si in landscape mode… Cred ca este un pret cam ridicat pentru ce ofera. Daca se misca greu nefiind folosita online, presupun ca daca ai un internet cu banda mai ingusta, ai 2-3fps… deci nu merita.

  4. daca vrei webcam wi-fi foloseste iWebcamera. Merge flawless pe i4. Singura chestie e ca bateria scade in mod vertiginos (aprox 1% pe min)