iPad – una dintre cele mai bune inventii ale anului 2010 conform Time Magazine

Prestigioasa revista Times Magazine a intocmit recent topul celor mai bune inventii ale anului 2010 si in mod surprinzator tableta iPad se afla printre acestea impreuna cu o aplicatie pentru iOS. Eu unul am ramas surprins ca revista Time a inclus tableta iPad printre cele mai bune inventii tehologice ale anului 2010 si probabil cei din conducerea Apple vor fi la fel de surprinsi. Tableta iPad a avut parte de un succes extraordinar, de la lansarea din aprilie 2010 si pana in prezent compania Apple reusit sa vanda cateva milioane de tablete in lumea intreaga.

Luand succesul in considerare, credeti ca tableta iPad merita inclusa in acest top?

How does Apple keep out-inventing the rest of the tech industry? Often, it’s by reinventing a product category that its competitors have given up on. In theory, the iPad is merely a follow-up to such resoundingly unpopular slate-style computers as Microsoft’s Tablet PC. But Apple is the first company that designed finger-friendly hardware and software from scratch rather than stuffing a PC into a keyboardless case. When it calls the results “magical” and “revolutionary,” it’s distorting reality only slightly. One analyst says the iPad is the fastest-selling nonphone gizmo in consumer-electronics history.

11 COMENTARII

  1. succesul este o consecinta fireasca a combinatiei mai mult decat fericite intre iOS si hardware din care a rezultat ipadul. si cred ca nu mai poate fi denumita un gadget in sensul peiorativ in care unii dintre noi eticheteaza tehnologia pentru care nu au sau nu vor sa cheltuiasca banii respectivi. nu numai ca ipadul mi-a inlocuit laptopul dar chiar si o perioada din functionarea desktopului.

  2. voi v-ati uitat ce companie are ipad-ul in asa zisul top?
    si zaone daca s-ar apuca se faca un top pe acest site sa vezi ce ar iesi…

  3. iPad are succes datorita platformei pe care acesta ruleaza ! Daca nu ar fi existat iOs , nici tableta nu ar fi avut un asemenea succes ! Degeaba ii bagi core 2 duo si 1Gb Ram, daca platforma este varza

  4. Eu cred că sunt multe alte invenții care au fost ignorate. De exemplu exoscheletul care ajuta invalizii să umble. Gatgeturile nu le-aș include la categoria invenții. Cu ce ajută omenirea?

  5. subscriu Djcultus

    este in top fiindca pana acum ne uitam la star trek sau alte filme SF si visam sa tinem o ” cutie de chibrit” in mana si sa controlam tot. ipad a dat startul acestei nebunii si trebuie recunoscuta pt asta iar apple ii revine respectul pentru curajul ce la avut !

    tehnologia, de la descoperirea si controlarea focului si pana acum a avut rol de usurare a activitatilor umane prin cel mai simplu mod, apple se apropie de asta. Nu poti intelege tehnologia, daca nu o folosesti pe post de intrument ajutator. Sunt multi care isi dau cu parerea , insa putini care isi usureaza munca cu ceea ce tehnologia ofera. Pune un gamer sa isi cumpere un hexa core de 4000 de lei si va urla ca e scump, pune un om ce face editati de imagini ( sa zicem) sa il cumpere si ii vei usura situatia si capacitatea de lucru. Pune un tip de 40 de ani sa lucreze cu android, si il va lasa in plata domnului, pune un tip de 40 de ani care face afaceri din informatie sa lucreze cu ios si va avea randament dublu.

    ideea de a usura munca si a reduce necesarul de sarcini obligatorii pentru a obtine un rezultat, asta e cheia succesului si evolutiei