iPhone 4 alb de Romania

Acum cateva saptamani am scris un articol in care va povesteam despre un tanar american ce a facut peste 130.000 $ din vanzarea unor kituri de conversie ce permiteau schimbarea carcasei terminalului iPhone 4 negru cu una alba. Astazi am primit pe e-mail cateva poze in care avem un iPhone 4 modificat folosind acest kit de conversie si sincer sa fiu telefonul arata destul de bine iar carcasa pare a fi “originala”. Singura diferenta intre carcasa neagra si cea alba este acel grilaj din partea superioara a carcasei, grilaj care daca va amintiti, a fost facut de inginerii Apple pentru a rezolva o problema cu senzorul de proximitate.

Persoana care mi-a trimis pozele sustine ca kitul de conversie a fost cumparat de pe site-ul whiteiphone4now.com si a 279$ plus inca 20$, deci un total de 300$ iar livrarea a avut loc in 8 zile. In pachet pe langa carcasa exista si un set de ustensile pentru desfacerea terminalului. In concluzie, kitul ajunge cam la jumatate din valoarea unui iPhone 4 negru deci, cine are bani si il doreste cu adevarat il poate achizitiona.

Modelul alb arata destul de bine si probabil ar fi avut un mare succes daca Apple ar fi reusit sa il lanseze pana acum, dar probabil il vom vedea lansat abia odata cu iPhone 5.