Dev Team lanseaza redsn0w 0.9.6 beta 6, rezolva problemele cu activarea iPhone-ului

8

Dev Team a promis ca va gasi o rezolvare pentru problemele cu activarea cauzate de redsn0w pe iOS 4.1/4.2.1 si iata ca rezolvarea a venit sub forma unei noi versiuni a redsn0w. Developerul aplicatiti TetherMe a gasit o metoda noua de hacktivare a telefoanelor care imita procesul celor de la Apple. Noua metoda se numeste Subscriber Artificial Module si odata folosita va ofera certificate de activare valide deci nu va trebui sa folositi alte aplicatii din Cydia, telefonul nu le va mai cere in mod constant de la Apple si autonomia bateriei va creste odata cu aceasta inactivitate.

Pentru a folosi Subscriber Artificial Module tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati in Cydia repo-ul http://repo.bingner.com si sa instalati aplicatiile SAM si SAMPrefs. Aceasta metoda nu va functiona decat daca NU ATI FACUT INCA hacktivare folosind redsn0w sau PwnageTool. Pentru mai multe detalii mergeti la tutorialul din link-ul de mai jos.

Tutorial pentru activare folosind SAM gasiti aici.. Puteti descarca redsn0w 0.9.6 beta 6 de aici : [download id=”104, 105"]