Infinity Blade disponibil in AppStore

Celebrul Infinity Blade al companiei Epic Games a fost in sfarsit lansat in AppStore(Noua Zeelanda deocamdata)! Jocul a fost initial prezentat acum mai bine de 3 luni la conferinta Apple unde am vazut pentru prima oara noul iPod Touch 4G si iOS 4.1. In aceste 3 luni Epic Games a lucrat intens, a schimbat numele proiectului si acum suntem aproape de a avea posibilitatea de a achizitiona Infinity Blade in AppStore. Jocul este momentan disponibil in Noua Zeelanda la putin peste 8$ insa in Romania pretul va ajunge cel mai probabil undeva pe la 5 – 6€.

Infinity Blade este construit pe motorul grafic Unreal 3 si este in momentul de fata poate cel mai bine construit joc din AppStore, din punct de vedere grafic desigur. In ceea ce priveste gameplay-ul, Infinity Blade inseamna lupte peste lupte peste lupte cu diversi monstri plasati de-a lungul Citadelei. In urma acestor lupte veti castiga experienta plus diverse obiecte. Veti putea achizitiona noi arme/armuri pe masura ce inaintati in joc, practic e un fel de World of Warcraft in miniatura, deci un joc care probabil va creea dependenta si va produce foarte multi bani pentru Epic Games.

Infinity Blade isi merita banii si probabil va ajunge in topul vanzarilor in multe AppStore-uri din lume. Jocul functioneaza doar pe iPhone 3GS/4, iPod Touch 3G/4G si iPad.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zCvGj8XzEAQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ed42Mzh-FcU[/youtube]

9 COMENTARII

  1. jocul este fantastic ,iar pe iphone 4 jocul este nebunie curata, jucat putin si am intepenit ….nu am crezut in viata mea ca pot juca asa ceva pe un smartphone …iphone 4 are potential …

  2. Wtf??
    Vb de acelasi joc aici?
    Are un design extrem de repetitiv si sw termina cu o lupta penibila vs un lvl 50!
    Ce vi se pare asa de nemaipomenit nu inteleg…