iPhone 4 factory unlocked la Cosmote?

Umbla zvonul ca, Cosmote va pastra traditia telefoanelor decodate si va oferi iPhone 4 factory unlocked prin intermediul retelei proprii de magazine. In momentul de fata Apple le permite operatorilor de telefonie mobila sa comercializeze terminale decodate deci nu ar fi ceva neobisnuit pentru Apple ci pentru Romania. Vodafone si Orange isi codeaza terminalele pentru a obliga clientii sa ramana in retea, insa Cosmote nu procedeaza la fel si in cazul iPhone 4 s-ar putea dovedi o politica “necastigatoare”. Este arhicunoscut faptul ca Orange a avut parte de foarte multe “tepe” date de persoane care au achizitionat terminale iPhone 4 la pret subventionat, le-au decodat apoi le-au vandut si au renuntat sa mai plateasca abonamentul in continuare.

Daca, Cosmote ar vinde iPhone 4 factory unlocked atunci ar incuraja din plin astfel de practici si “bisnitareala” cu iPhone 4 in Romania va atinge noi limite “maxime”. E posibil sa vedem iPhone 4 factory unlocked la Cosmote, nu neg acest lucru, insa e la fel de posibil ca, Cosmote sa le faca tuturor o surpriza si sa le codeze.

14 COMENTARII

  1. La nici un operator nu am vazut Unlocked la vanzare la acelasi pret ca cel locked… soo daca e asa ori va avea un pret de 650 – 730 euro + – …sau va fi locked… oricum astept cu nerabdare preturile celor de la Vodafone si Cosmote … o sa fie fun!!

  2. este adevarat ca daca ai un iPhone locked il poti face factory unlocked? este acest proces complicat sau poate fi facut si acasa?