Iti afecteaza tableta iPad masculinitatea?

Sunt aiurea right? Ei bine ziarul New York Times a dedicat un intreg articol in editia online a publicatiei pentru a explica efectul tabletei iPad asupra masculinitatii. Poate vi se pare ciudat, insa totul are legatura cu gentile in care poate fi purtata tableta iPad atunci cand calatoriti prin oras si o aveti la voi. Tableta e prea mare pentru a incape in anumite buzunare asa ca unii producatori de accesorii au facut genti de marimea tabletei iPad va permit sa o luati cu voi oriunde ati merge. In SUA destul de multi barbati poarta genti la ei, genti care au fost sugestiv denumite man purse sau murse.

Accesoriile pentru iPad fac parte din aceeasi categorie de murses si din pacate cei care le poarta sunt priviti ciudat de restul societatii. In consecinta, cei de la New York Times explica modul in care poti purta tableta iPad cu tine fara sa arati gay, va las sa cititi, e un articol “interesant”.

Call it the male iPad dilemma: too large to slip into a pants pocket, too stiff to be curled up like a magazine and too precious to leave unprotected. With its rigid tablet shape, Apple’s iPad has raised an awkward consideration for many men: how to carry it in a manner that is practical and yet, well, masculine.

13 COMENTARII

  1. La noi e chestie de mentalitate asta cu gentile.Care e problema daca eu consider ca e OK sa o port asa sau nu?La noi automat daca porti geanta,ori te trezesti cu apelativul “posetica” ori esti catalogat drept gay.Halal tara!

  2. @ALEX ILISEI
    “cei de la New York Times”

    sooo articolul nu a fost scris la noi 🙂 …nu cred caavem destule tablete vandute 🙂 sa se poate scrie asa ceva 🙂

  3. Pai daca Boc a zis ca “si-a cumparat, ca orice roman, un iPad”, inseamna ca avem cel putin cate un posesor de iPad per familie, nu? Banuiesc ca restul nu si-au luat inca pentru ca asteapta iPad2…

  4. hai zaone 🙂 intelege ce trebuie 🙂 omu a confundat New York Times cu Libertatea 🙂

    @zaone – articolul este scris intr-un ziar ce se publica la noi?

  5. Ilisei esti popo tata cu posetica, exista borsete pt mijloc, rucsacuri pe spate, stii tu chestii de astea mai barbatesti pe care le poti folosi. Iar daca nu esti popo poti si fi si mai rau, manelar, aia cu treninguri care merg cu saracia aia in mana de tinut periute de dinti in voiaj.

  6. Si eu il port in un “Man Bag”, sau “City Bag”. E muuult mai comod. Am mers la un magazin de genti, din Viena, de unde am luat iPad’u, cu el si am probat pana am gasit una care e destul de mica si in care incape perfect.
    M-am saturat sa tot car rucsacul cu Laptopul dupa mine, acum am geanta asta in care mai bag si o pereche de casti si ori telefonul ori portofelul, ambele nu incap.
    Parerea mea este ca cei care comenteaza nu se simt in siguranta cu propria lor masculinitate, nu ca am avut vreun comentar.
    In Viena marea majoritate a barbatilor purtau o gentuta, ma mare sau mai mica, si la Iasi stiu destui care au, fara sa aiba iPad.