Iti afecteaza tableta iPad masculinitatea?

Sunt aiurea right? Ei bine ziarul New York Times a dedicat un intreg articol in editia online a publicatiei pentru a explica efectul tabletei iPad asupra masculinitatii. Poate vi se pare ciudat, insa totul are legatura cu gentile in care poate fi purtata tableta iPad atunci cand calatoriti prin oras si o aveti la voi. Tableta e prea mare pentru a incape in anumite buzunare asa ca unii producatori de accesorii au facut genti de marimea tabletei iPad va permit sa o luati cu voi oriunde ati merge. In SUA destul de multi barbati poarta genti la ei, genti care au fost sugestiv denumite man purse sau murse.

Accesoriile pentru iPad fac parte din aceeasi categorie de murses si din pacate cei care le poarta sunt priviti ciudat de restul societatii. In consecinta, cei de la New York Times explica modul in care poti purta tableta iPad cu tine fara sa arati gay, va las sa cititi, e un articol “interesant”.

Call it the male iPad dilemma: too large to slip into a pants pocket, too stiff to be curled up like a magazine and too precious to leave unprotected. With its rigid tablet shape, Apple’s iPad has raised an awkward consideration for many men: how to carry it in a manner that is practical and yet, well, masculine.