redsn0w 0.9.7 beta 3 disponibil

Dupa lansarea redsn0w 0.9.7 beta 2 de aseara, iata ca in aceasta dimineata Dev Team a scos deja si a treia versiune beta pentru noul redsn0w. Aceasta ultima versiune rezolva problemele cu rularea aplicatiilr 3rd parti instalate in terminale dar totodata rezolva si problema cu afisarea continutului media din ele plus afisarea clipurilor video embeded in iTunes. Din pacate aceasta versiune beta nu rezolva problemele cu Bluetooth sau cu aplicatia iPod insa e bine ca se fac progrese.

Dev Team pune accent pe faptul ca aceste versiuni beta sunt lansate in cadrul unui beta test public deci au buguri si vor creea probleme asa ca trebuie folosite doar de persoane care stiu ce fac si accepta aceste “efecte secundare”.

Tutorial pentru jailbreak folosind aceasta noua versiune a redsn0w gasiti aici.

[download id=”108″]

18 COMENTARII

  1. @KL

    AT&T este singura companie de telefonie din lume care nu face unlock oficial/permanent/factory unlock/neverlock la iPhone-urile vandute.

  2. Vad ca numai pentru Mac scot cate ceva, pentr Win. nimic. A incercat cineva vreuna dintre metode sa vada daca se deblocheaza gps-ul?

  3. Era postat acum cateva zile un link al unei persoane ce facea decodare permanenta cu 100 euro prin maill. Mai stie cineva link-ul?