HTC Scribe – o noua PC tablet de la HTC?

Era mai mult decat evident faptul ca HTC va produce la un moment dat o tableta ce va concura cu deja faimoasa iPad. HTC Desire a fost primul smartphone cu adevarat competitiv al celor de la HTC, insa din pacate versiunea a 2-a a dispozitivului nu a fost pe masura terminalului iPhone 4 asa ca acum toti asteptam o tableta de la ei. Informatia privind aceasta noua tableta vine dintr-o cerere pentru inregistrarea numelui HTC Scribe ca marca, cerere introdusa de companie in SUA.

Sincer sa fiu numele imi place si s-ar putea sa ma atraga si viitoarea lor tableta pentru ca HTC au fost in general destul de bine ancorati in realitate si au produs smartphone-uri interesante. Presupun ca tableta se apropie de versiuna finala avand in vedere ca au inregistrat deja acest nume ca marca asa ca e posibil sa vedem un prototip luna viitoare la CES.

Articolul precedentredsn0w 0.9.7 beta 4 disponibil
Articolul următorCate tablete iPad a vandut Apple de Craciun?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.