redsn0w 0.9.7 beta 4 disponibil

Respectand promisiunea de ieri, Dev Team a lansat astazi redsn0w 0.9.7 beta 4, solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 ce poate fi folosita doar de catre persoanele care au SHSH pentru iOS 4.2 beta 3 salvat. Aceasta noua versiune a redsn0w aduce doar 2 modificari: prima se refera la implementarea usbmodx in redsn0w deci nu va mai trebui instalat separat de catre utilizator; a doua are legatura cu rezolvarea unor buguri prezente in sistemul de implementare a jailbreak-ului, mai exact a fost rezolvat crash-ul ce aparea in timpul procesului Preparing JB Monte Files.

Functia Bluetooth si Skype raman in continuare nefunctionale insa Dev Team lucreaza pentru a rezolva si aceasta problema. Aceasta versiune beta este destinata DOAR beta testerilor asa ca folositi-o cu MARE grija.

La inceputul lui 2011 vom avea o versiune beta si pentru utilizatorii de Windows asa ca tineti aproape. Un tutorial de jailbreak folosind redsn0w 0.9.7 beta 4 gasiti aici.

[download id=”108″]

Articolul precedentVideo: Primul smartphone rusesc facut pentru a concura cu iPhone 4
Articolul următorHTC Scribe – o noua PC tablet de la HTC?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.