Video: Move to unlock lockscreen simplifica procesul de deblocare a iDevice-ului

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RfUHbFykXUc[/youtube]

Slide to unlock este cu siguranta una dintre cele mai cunoscute expresii cand vine vorba de iDevice-uri, insa pentru cei care procesul a devenit prea monoton exista Move to unlock lockscreen. Acest nou tweak disponibil in Cydia ne permite sa deblocam telefonul prin simpla “tragere” a intregului ecran al terminalului. Observati din clipul video de mai sus ca o simpla mutare deblocheaza ecranul, ba mai mult procesul este si mai rapid decat un cazul clasicului slide to unlock. Puteti trage ecranul in orice parte doriti pentru ca tweak-ul va debloca oricum ecranul. Sincer sa fiu mi se pare ca Move to unlock lockscreen a fost inspirat din modalitatea de deblocare folosita de Microsoft in Windows Phone 7 si va recomand sa aveti grija cu el deoarece s-ar putea sa va treziti ca va deblocati terminalul fara sa va dati seama.

Move to unlock lockscreen este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul ModMyi.

27 COMENTARII

  1. O alta alternativa e android lock, o aplicatie dispobila in cydia.

    Si chiar asa are cineva idee cum se numeste aplicatia care face aplicatiile sa se roteasca?

  2. barrel da un efect 3D de “butoi” la schimbarea paginilor nu si roteste icon-urile din cate stiu. eu am alta intrebare 😀 cum fac sa imi pun animated wallpaper?

  3. Salutare, stie cineva o aplicatie care inchide toate celelalte aplicatii deschise, gen Close All la telefoanele cu Windows? multumesc

  4. am revenit cu detalii! am instalat din nou barrel si se pare ca versiunea cea noua contine acel efect! deci instalati cu incredere ca merge !

  5. Salut. Nu găsesc Barrel in Cydia cand ii dau search. Îmi puteți explica mai detaliat cum sa îl găsesc sa îl instalez? Va rog!!!

  6. Aceste aplicații mie mi se par niște prostioare, nu aduc nimic într-adevăr util, ci doar eventual bătăi de cap. Nu merită să riști stabilitatea și funcționalitatea terminalului și garanția lui făcând jailbreak pentru a instala astfel de prostioare inutile.