iControlBits – o aplicatie Bittorrent pentru iDevices

Apple are reguli foarte stricte cand vine vorba de acceptarea aplicatiilor in AppStore insa din cand in cand se gaseste cate un angajat care sa aprobe aplicatii ce nu ar fi trebuit sa ajunga acolo vreodata. S-a intamplat de multe ori in trecut si din nou aseara cand in AppStore a aparut o aplicatie ce permitea utilizatorilor sa administreze direct din propriul iDevice o aplicatie de tip bittorrent pentru Mac. iControlBits ne da posibilitatea de a ne conecta la clientul Bittorrent din Mac-ul nostru si de a verifica stadiul descarcarilor, de a le opri sau suspenda, ori de a inchide programul cu totul.

Alti developeri au incercat fara succes sa convinga Apple sa accepte acest gen de aplicatii in AppStore insa se pare ca abia acum iControlBits a reusit sa “sparga cortina de fier” din jurul magazinului virtual de aplicatii. Desigur ca iControlBitsva fi retrasa de indata ce se va descoperi “vinovatul” care a aprobat-o in AppStore si noi nu vom mai auzi de ea decat daca o cautam pe diverse site-uri cu aplictii piratate ori in Cydia.

Tare bine ar fi daca situatia aceasta s-ar repeta si in cazul altor aplicatii mult mai utile.

Pretul initial:
Numele:
iControlBits

1.59





Developer: Luka Hlastec
Categoria: Utilities


Descriere: iControlBits is a feature rich iPhone native front-end to remotely control a Transmission client daemon via its RPC protocol. Transmission Remote GUI is faster and has more functionality than the build-in …


Dimensiunea aplicatiei este: 2.1 Mb