Prima Pagina aplicatii Apple introduce noi limitari in Mac AppStore

Apple introduce noi limitari in Mac AppStore

Maine Apple va deschide oficial Mac AppStore-ul si probabil noutatile de la CES 2011 vor trece in plan secund pentru multi. Anyway, Apple probabil a acceptat deja cateva mii de aplicatii in Mac AppStore insa inginerii software a celor de la Apple inca lucreaza la perfectionarea sistemului. In timpul acestor lucrari, un mic pop-up foarte interesant a aparut pe ecranul unui italian si dupa cum vedeti ne ofera o informatie foarte importanta, in special pentru developeri. Pana acum Apple permitea oricaror persoane sa lase review-uri la aplicatiile din AppStore iar asta a generat cateva scandaluri destul de mari de-a lungul timpului. Ei bine in Mac AppStore posibilitatea de a lasa reviews nu va fi disponibila oricui ci doar celor care au achizitionat aplicatia.

In felul acesta Apple va bloca unele comentarii lasate de persoane care nu au cumparat aplicatiile si vor doar sa ii faca rau developerului. Desi masura va fi disponibila incepand de maine in Mac AppStore, sunt sigur ca ea va fi implementata si in iOS AppStore cat de curand, poate chiar de maine.

 • Tigris Regalis

  Ups … dar poza e cu AppStore de pe iOS, nu de pe Mac! Probabil textul cu “Mac” este fake.

 • Cred ca e destul de vechi pop-upul asta. Am patit asta la Angry Birds inainte sa-l cumpar. Vazusem review-uri si imi placuse jocul, dar atunci nu aveam card asa ca am lasat un review. Nu ca aveau neaparat developerii nevoie de el, dar stiu cum e sa ai nevoie de voturi la aplicatie.
  Oricum, mi se pare de bun simt restrictia. Nu prea are rost sa dai review fara sa folosesti un timp aplicatia.
  EDIT: Acum am vazut ca scria Mac, scuze.

 • Normal ca nu e din Mac AppStore pentru ca nu e deschis inca.

 • val

  este implementat si in AppStore, cel putin pe mine nu l-as lasat sa las review la Angry Birds, aveam jocul din installous, m-a intrebat daca vreu sa las review, iar cand l-am lasat mi-a aparut mesajul ca nu pot sa fac acest lucru pentru ca nu detin aplicatia!

 • Mircea Mihai

  Omg chestia asta e veche tare

 • Ca aia de pe Twitter cu iTunes 10.1.1 ? 😀

 • Tigris Regalis

  Deci poza e fake, iar știrea cu “limitarea” din AppStore pentru iOS e veche și răsuflată. Ce mai rămâne din articol? 😀

 • ALX

  Ohooo este demult asta in appstore pe ios si mi se pare corect asa