Prima Pagina accesorii Primele carcase pentru iPad 2 apar la CES 2011

Primele carcase pentru iPad 2 apar la CES 2011

CES 2011 a inceput deja la Las Vegas Nevada si cei de la Engadget au descoperit primii vanzatori de carcase pentru iPad 2. Stiti deja intreaga poveste cu carcasele din China aparute pe internet si apoi retrase de pe site-ul alibaba.com la cererea prezumtiva a acelor de la Apple. Nu e chiar atat de neobisnuit ca aceste carcase sa se afle la ces, neobisnuit este ca ele vin impreuna cu un “prototip” al viitoarei tablete iPad 2. Fiecare dintre aceste carcase are inauntru un mulaj care din cate se pare ar fi viitoarea tableta iPad 2 deoarece este mult mai subtire decat actualul mode, are 2 camere, are difuzorul mai mare si spatiul dintre ecran si marginile tabletei este mai mic.

Foarte interesant la aceasta carcasa este faptul ca permite atasarea unei tastaturi Bluetooth ce poate fi folosita cu tableta iPad. Carcasa are 2 magneti pozitionati in parea de jos care permit atasarea unei carcase cu o tastatura, rezultatul final dandu-va impresia ca aveti in fata voastra un laptop si nu o tableta iPad.

Anyway, avand in vedere ca producatorii respectivei carcase s-au chinuit atat de mult sa o faca am putea spune ca asa va arata tableta iPad 2.

  • Tigris Regalis

    Se poate să aibă dreptate, și prototipul iPhone 4 “găsit” într-un bar era disimulat într-o carcasă. Nu înțeleg însă de ce l-ar fi adus la CES, pentru că nu îl pot prezenta încă, fiind totul secret până la prezentarea oficială.

  • daca are forma aia ipad 2 urata o sa mai fie …. asteptam lansarea

  • Pingback: iPad 2 prezenta la mai multi producatori de accesorii de la CES 2011?()