Noul forum!

Stiu ca a durat putin cam mult, stiu ca asteptati acest forum de aproape o luna, insa iata ca intr-un final am reusit sa ii dau drumul! Probabil va intrebati de ce noul forum se afla pe pe iDevice.ro si nu pe zaone.ro. Ei bine iDevice.ro va reprezenta “etapa urmatoare” pentru zaone.ro si va recomand sa va obisnuiti cu domeniul pentru ca in curand voi face trecerea la el. zaone.ro s-a dezvoltat foarte mult in ultimul an, deja reprezinta o comunitate, reprezinta un loc unde gasiti orice informatii despre iDevices si cred ca aceasta trece era necesara. iDevice.ro reprezinta un zaone.ro “evoluat”, un zaone.ro in jurul caruia s-a format cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iDevice-uri din Romania, o comunitate care a pus mana de la mana si a ajutat la “nasterea” acestui forum. Sper sa va obisnuiti cu noul domeniu!

Forumul este liber pentru orice discutii, oricine poate posta pe el insa utilizatorii inregistrati au mai multe privilegii decat vizitatorii asa ca va recomand sa va faceti un username.

Deocamdata nu am stabilit un regulament dar asta nu inseamna ca trebuie sa va faceti de cap si sa faceti spam sau sa postati mesaje jignitoare.

Am promis statut de moderator pentru cei care au donat si ma tin de cuvant, deci daca ati donat pentru forum faceti-va un user, lasati un comentariu aici si veti primi moderator pe el. Faceti userul pe adresa de e-mail cu care ati donat altfel nu am cum sa imi dau seama daca spuneti adevarul sau nu.

Acestea fiind zise, let’s talk!