Solutia de unlock pentru iPhone 4 ceruta prin invocarea Coranului

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/satishalavandar/status/22729913308024832″]

Poate vi se pare ciudat sa auziti asa ceva, insa un indian care se prezinta a fi doctor a cerut informatii despre data lansarii noii solutii de decodare pentru iPhone 4 invocand Coranul. Se pare ca sherif hashim este supus constant unor intrebari cu privire la lansarea noii solutii de decodare iar unii dintre cei care intreaba invoca citate din Coran in aceasta problema. Probabil unii se gandesc la faptul ca aceasta carte sfanta i-ar “obliga” pe dezvoltatorii solutiilor de decodare sa ofere informatii noi insa sincer sa fiu situatia incepe sa devina penibila.

Musulmanii pretuiesc aceasta Carte Sfanta mai presus de toate si de multei ori sunt dispusi sa ucida datorita textelor scrise in ea iar citarea unor texte din Coran pentru a forta scoaterea unei solutii de decodare mi se pare ceva extrem.

16 COMENTARII

  1. Ce treaba are nenea Maho cu Serifu ?:)) …Doar nu ii s-a aratat aseara si ia zis : Mai nesimtitule o gramada de oameni si musulmani asteapta solutia ! Release mai repede sau te taie astia 🙂 ! ..

  2. coran sau nu coran treaba e deja penibila rau de tot. aicea ma refer la cei de la dev-team , cu sherifu’ lor libanez s.a.m.d. niciodata nu a trecut asa de mult timp pt o solutie de jb si unlock. ei sunt penibili si nu noi, cei care asteptam ceva de la ei. nu eu m-am lovit cu pumnu-n-piept cum ca as putea da o speranta acestei comunitati cu solutiile mele de jb…daca esti in bransa asta nu trebuie sa te oftici ca lumea iti cere ajutorul… trebuie sa te oftici ca nu reusesti sa ii ajuti prin capacitatea ta de mare “pilot pe tractor” si daca vezi ca nu esti capabil, macar recunoaste ca nu poti face momentan nimic…parca vad ca iara o sa apara geohot si le v-a da o plama cu o solutie simpla de jb si atunci sa vedeti daca mai sare un catel sau altu la gatul lui sa-l acuze de ceva. idee e foarte simpla… geohot e singurul geniu din brasa asta… a spart sis de siguranta de la iphone si de la ps3 … restul sunt niste simpli muritori cu impresii de zei care se mai si cearta intre ei fara nici un rezultat.
    p.s @zaone …. nu sunt frustrat precum cel din articolul pe care ti l-am trimis dar la rece, asta e adevarul. dev-team s-au prostit rau de tot. le-a ajuns suprematia si banii la cap si au uitat absolut de tot, de vremurile cand scoteau solutii de jb aproape la fiecare update de fw.

  3. SuperGeo come and save us ! …Tare faza cu “il ia ostatic” ! Oricum nu o sa se impacienteze nimeni in a oferi vreo recompensa ! Treaba e nasoala ….iar noi trebuie sa realizam un singur lucru : nu se mai poate ….jb ( nu sticla aia minunata =)) ) incepe sa moara …Apple este cel cu poison-ul in fiecare firmware !! …..Nu stiu cu ce le-ar putea da peste cap planurile celor de la Dev …pentru ca el nu este in echipa lor …lucreaza individual …..si daca exista 2-3 sau 7 solutii de jb ….care e prb ? Va spun eu ….lenea asta nesimtita ….gandul la Craciun …vacanta de scoala bine asteptata de comex si cine mai e ….revelionul …apoi o binemeritata odihna sa se aseze masa ! Dupa aia ? Somn :)) ….Apoi …hai sa mai lucram la solutiile astea care nu prea merg tata ….greu da nah …inteleg astia k doar sunt la mana noastra ! Stii e placut sa ai pe cineva la mana …nu are ce face decat sa astepte si sa spere k il rezolvi si pe el …!!! …

  4. mie personal imi era clar de foarte mult timp ca looseri astia din dev-team nu vor scoate nimic. dupa scenetele alea ieftine de pe twitter mi-am dat seama de incompetenta lor. fara nicio exceptie sunt in spate mult. munca lor este practic inexistenta. nu ii obliga nimeni sa faca chestia asta. dar odata cu asta nu ii obliga nimeni sa iasa pe twitter sa se laude la toata lumea ca ei au exploituri k lucreaza si k o sa scoata cand vor ei. da probabil niste oligofreni din usa o sa creada vrajeala asta ieftina scoasa in fata de ei. insa cine are putina minte si un creier functional si-a dat seama de mult ca ei au devenit o adunatura de copii frustrati si cu niste impresii cat casa . dand impresia ca ei sunt D-zeu si noi restu suntem niste prosti care ii rugam in fiecare zi sa ne scoata solutii.
    sincer va zic frustratii astia nu o sa scoata nimic . nu o sa apara niciun unlock pt i4. nu merita sa ne mai amagim ca o facem degeaba, peace geo-hot. fa pipi pe ei in forta.

  5. si eu credeam ca noi romanii suntem sariti de pe fix…astia cu coranu lor sunt bolnavi pe cuvant…nu toti, insa respectivul doctor pare a fi

  6. deja vad ca o dati in discriminare!
    religia musulmana este ultima religie si a venit ca sa repare unele greseli din religile mai vechi si in plus daca cineva a zis ceva nu inteleg de ce aruncati cu noroi in musulmani !