Castigatoarea aleasa de Apple a crezut ca i se face o farsa, refuza initial premiul, iata povestea

Gail Davis este femeia din Marea Britanie careia Apple ii va oferi un iTunes Gift Card in valoare de 10.000$ pentru descarcarea aplicatiei cu numarul 10 miliarde din iTunes AppStore. In realitate nu Gail a descarcat aplicatia ci una dintre ficele sale care in dimineata zilei de ieri descarcase mai multe aplicatii din AppStore printre care si Paper Glider, cea care a fost in fapt aplicatia aleasa castigatoare. Gail a fost sunata de un vice-presedinte al Apple care i-a explicat ce a castigat insa femeia a crezut ca e vorba de o farsa si a inchis telefonul. Dupa ce si-a dat seama ca tot ce i s-a explicat a fost real, a incercat sa ia din nou legatura cu Apple, insa a dat de un operator de la un call center care nu a ajutat-o absolut deloc. In final, cateva ore mai tarziu, un alt vice-presedinte al Apple a sunat-o din nou si de data aceasta femeia a acceptat premiul fara nici un fel de ezitare.

“I thought it was a prank call,” says Gail Davis of Orpington, Kent, UK. “I said, ‘Thank you very much, I’m not interested’ and I hung up. The girls came down and said it wasn’t a prank, Davis explains. I had a moment of panic. The more I thought about it, the more I realized it was a genuine call, she says. The girls were getting quite tense. They never would have forgiven me. They would have held it against me for all eternity. If it had been Steve Jobs I definitely would have thought it was a wind up, said Davis.I was hugely relieved, says Davis. I was getting really worried.”

Povestea femeii a fost obtinuta in exclusivitate de CultofMac. Sincer sa fiu pare o poveste demna de un asemenea record si sper ca persoanele care au luat interviul sa nu fi “umflat” relatarile.