Jailbreak Monte portat pe iOS 4.1, urmeaza iOS 4.3

Dev Team tocmai a anuntat ca a reusit sa porteze cu succes redsn0w 0.9.7 a.k.a Jailbreak Monte pe iOS 4.1. Noua versiune a redsn0w va face untethered jailbreak pentru iOS 4.1 folosind probabil SHSH-uri pentru iOS 4.1, insa nu prea inteleg de ce a ales Dev Team sa faca asa ceva cand 4.1 este deja untethered prin metoda oferita in redsn0w 0.9.6. Anyway, dupa aceasta “realizare” Dev Team se orienteaza spre viitor, adica spre portarea Jailbreak Monte pentru iOS 4.3, unde probabil va fi nevoie sa folosim un SHSH pentru iOS 4.3 beta daca dorim sa facem untethered jailbreak.

Afirmatia de mai sus se bazeaza pe metoda folosita de  Dev Team in redsn0w 0.9.7 pentru iOS 4.2.1 si va recomand sa salvati ACUM SHSH pentru iOS 4.3 beta 2 folosind TinyUmbrella pentru ca nu se stie cand ne va cere Dev Team sa folosim un SHSH al iOS 4.3 beta pentru a face untethered jailbreak.

UPDATE: Ok, MuscleNerd a clarificat putin apele. Avand in vedere ca iOS 4.2 beta 3 era avea kernel compatibil cu cel a iOS 4.1 si putea fi implementata solutia de untethered jailbreak, Dev Team a putut porta mult mai usor Jailbreak Monte pe 4.1. Pentru a face in continuare unethered jailbreak pe iOS 4.2.1 nu va mai fi nevoie de SHSH pentru iOS 4.2.1 ci doar iOS 4.1.

Mai multe detalii gasiti aici.

12 COMENTARII

  1. Atâta zgomot pentru jailbreak de parcă ar face iPhone-ul sa leviteze.
    Unlock e baza.
    În primul rând e telefon şi apoi gadgetăreala.

  2. Astia in loc sa inainteze dau inapoi jailbreak pe 4.1 este de ceva vreme si ei (nu prea inteleg teoria lor dar cred ca se infunda in rahat)

  3. Aveti idee aceasta versiune de jailbreak este mai buna decat restul? Hactiveaza telefonul? Si daca da , vor exista probleme cu bateria din cauza activarii? La celelalte metode de jailbreak pt 4.1 am probleme cu bateria pe acest firmware din cauza ca telefonul trimite date catre servarul de activare prin conexiunea 3g .