Prima Pagina Apple iPhone 4 alb listat in oferta AT&T

iPhone 4 alb listat in oferta AT&T

Saptamana trecuta versiunea alba a terminalului iPhone 4 a aparut in oferta Vodafone Germania si apoi a operatorului Best Buy, insa iata ca saptamana aceasta terminalul apare listat si de AT&T. Compania listeaza atat modelul de 16 cat si cel de 32GB in oferta curenta si este a treia mare companie care il include in oferta proprie. Avand in vedere ca terminalul apare deja in ofeta celei de-a treia companii, exista o posibilitate ca lansarea acestuia sa aiba loc in viitorul apropiat. Dimineata am primit un e-mail de la un utilizator care imi indica faptul ca terminalul alb a aparut si in oferta unui operator de telefonie mobila din Marea Britanie, deci e posibil sa asistam la o lansare in februarie sau martie.

UPDATE: Se pare ca versiunea alba a iPhone 4 a aparut si in oferta operatorului Three si Orange UK(despre care am vorbit initial).

 • alien

  oare a cumparat si at&t chitul de iph alb de la chineji?!…

 • @ alien: cu siguranta!

 • cucubau

  offtopic: a inceput sa imi placa mult wp7 os, dar nici nu imi vine sa renunt la ios pe de alta parte si avand in vedere componentele relativ comune ale i4 ma tenteaza un transplant.eu pot contribui la drivere, la restul nu ma pricep suficient (peste C nu ma bag). se baga cineva la un pic de munca?

 • acolo nu pare a fi o oferta, ci o pagina de asistenta eventual, deoarce sunt trecute toate modelel de iphone, de la 2g la 4

 • andy

  probabil va fi lansat odata cu ipad 2 ­čÖé

 • @ andy: sau poate odata cu iphone 5