Prima Pagina aplicatii Video: Tableta iPad folosita ca si casa de marcat

Video: Tableta iPad folosita ca si casa de marcat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OIhutLmdJm4[/youtube]

In straintate multe dintre localuri folosesc sisteme computerizate pentru a tine evidenta comenzilor si pentru a inregistra preturile. Ideea este aplicata si in Romania in mare parte dintre localuri, insa ce vedeti in clipul video de mai sus reprezinta “ultima moda” in materie de sisteme POS(point of sale). In SUA tabletele iPad au inceput sa fie folosite drept case de marcat inca din luna aprilie a anului trecut, adica imediat dupa lansarea tabletei. In momentul de fata multe localuri au asemenea sisteme de plata instalate si observa ca anumite companii produc software specializat care permite folosirea tabletei iPad pe post de casa de marcat.

Practic totul se desfasoara folosind o aplicatie speciala care permite vanzatorilor sa inregistreze plati – folosind spre exemplu sistemul Square care permite citirea cardurilor – sa tina evidenta comenzilor, etc. Totusi SUA nu este singura locatie unde tableta iPad este folosita intr-un asemenea scop si veti vedea in clipul video de mai jos programul FLAVIUS, dezvoltat de o firma din Japonia. care permite folosirea tabletei drept casa de marcat, sistem de monitorizare a comenzilor, sistem de plati POS, si ca router Wi-Fi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D-Ju2SGBX4E[/youtube]

iDevice-urile pot fi folosite pentru o multitudine de servicii datorita sistemului de operare care permite companiilor sa faca programe software exact precum cele de mai sus.

 • Share it please!

 • Andrei

  500 de dolari doar ipadu :)), cat costa o casa de marcat, darmite daca tre sa ai 5-6-7

 • Nu costurile tabletei sau a casei de marcat e problema , ca si multe alte lucruri care se folosesc afara , in Romania nu este omologat acel program . Incercati voi sa omologati un program cumpart … apoi sa imi spuneti unde sa va aduc calmantele … la domiciliu sau la balaceanca

 • Mircea

  Se vede ca va pricepeti amandoi… Este comparabil cu ERP pentru restaurante. Fiscale se scot doar DUPA ce ai incasat banii…

  Arata mie un soft de pos pentru restaurante care este “omologat”. Casa de marcat este omologata in sensul ca tot ce iese pe gura ei… e fiscal si inregistrat..

 • Dan

  Pentru cei interesati, folsoesc pentru restaurantul meu din Iasi un sistem de casa de marcat pentru iPad de la ro.posIPOS.com. Atat site-ul web cat si aplicatia de casa de marcat pentru iPad sunt traduse complet in limba romana, adaptate cerintelor din Romania, si cel putin pentru nevoiele mele, ofera toate functiile unei case de marcat pentru restaurante de care aveam nevoie, inclusiv printare de comenzi direct la bucatarie! .