Video: Devil May Cry 4: Refrain este disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E_PUFfPH2xs[/youtube]

Despre Devil May Cry 4:Refrain am vorbit acum aproape o luna cand va anuntam pentru prima oara ca jocul va fi disponibil pentru paltforma iOS. Ei bine, iata ca dezvoltatorii au grabit procesul si incepand de aseara jocul este disponibil in AppStore la pretul promotional de 1.59€ pentru o perioada limitata de timp. Din punct de vedere grafic jocul arata destul de bine, nu se ridica la nivelul Infinity Blade, insa pentru fani e nu must-have. Din punct de vedere al gameplay-ului, vom putea juca cu personajul Nero prezent in seria pentru console si PC, toata actiunea se va desfasura in doar 10 nivele insa pentru a ajunge la ultimul trebuie sa omorati cativa bossi.

“Devil May Cry® 4 refrain” immerses gamers in a gothic supernatural world, where a new protagonist clashes with evil. As Nero, players will unleash incredible attacks and non-stop combos using a unique new gameplay mechanic, his powerful “Devil Bringer” arm.

Brilliant visuals and intricate details come to life as players explore new and exotic locales. Dynamic action and undeniable style combine with explosive fighting options and a gripping story to produce the incomparable experience that only a Devil May Cry game can deliver.

In concluzie, daca sunteti un fan al jocului atunci achizitionati-l cat mai aveti ocazia iar daca nu sunteti fan poate ar trebui sa il incercati.

Pretul initial:
Nume:
Devil May Cry 4 refrain

1.59





Developer: CAPCOM Co., Ltd
Categoria: Games


Descriere: **LIMITED TIME OFFER**
We’ve dropped the price of Devil May Cry 4 refrain for $1.99.
This sale won’t last forever! So grab them while you can.

Using Devil May Cry 4 as a base, we made completely new Devil May Cry 4 for iPhone / iPod touch.

============…


Dimensiunea aplicatiei este: 154.8 Mb


3 COMENTARII