Prima Pagina iDevices Steve Jobs a pierdut titlul onorific de cavaler al Marii Britanii din...

Steve Jobs a pierdut titlul onorific de cavaler al Marii Britanii din cauza primului ministru Gordon Brown

In anul 2009 Steve Jobs a fost propus pentru primirea titlului onorific de cavaler al Marii Britanii pentru contributia sa in domeniul tehnologic. Din pacate numirea sa a fost blocata de catre primul ministru al Marii Britanii, de la acea vreme Gordon Brown, motivul fiind refuzul CEO-ului Apple de a tine un discurs la o conferinta a partidului laburist. Informatia a fost publicata astazi in ziarul britanic The Telegraph care citeaza un fost politician laburist care a detaliat modul in care se desfasoara activitatile in interiorul partidului Steve Jobs a fost nominalizat pentru acest titlu onorific datorita succesului pe care iDevice-urile il inregistrasera insa iata ca Gordon Brown nu a putut ierta gestul lui Steve Jobs din timpul campaniei electorale a partidului laburist.

The former MP was told by Downing Street that the decision was related to a failed attempt to attract Mr Jobs to Labour’s annual conference. Given his status as a superstar of business and technology, such an appearance would have been viewed as a coup for Mr Brown.

Acum stau si ma intreb cat va dura pana se va trezi cineva din guvernul britanic pentru a il reporpune Casei Regale a Marii Britanii oferirea acestui titlu onorific lui Steve Jobs.

 • Share it please!

 • B06DAN

  Sir Steve Jobs…. parca suna altfel.. SSJ

 • philip

  😀

 • enki

  Evreului Gordon Brown, daca nu i-a iesit un gheseft, s-a razbunat.

 • Tigris Regalis

  Păcat … Steve Jobs va rămâne în memoria multora încă mult timp de acum încolo, însă de Gordon Brown nu știu cine va mai ști peste câțiva ani.

 • Da, gordon brow e the big a-hole in toata treaba asta cu Steve Jobs.