Personal HotSpot permite initierea de apeluri FaceTime prin 3G

FaceTime este o functie disponibila pe iPhone 4, iPod Touch 4G, Mac-uri si iPad 2 care permite utilizatorilor sa faca apeluri video folosind camerele frontale ale dispozitivelor respectiv o camera web pe Mac. Aceasta functie a fost limitata de catre Apple pentru a functiona numai prin intermediul unei retele Wi-Fi in ideea de a pastra calitatea video/audio a convorbirilor. Personal HotSpot este o noua functie implementata in iOS 4.3 care permite posesorilor de iPhone sa isi transforme dispozitivul intr-un Wi-Fi HotSpot si sa isi partajeze conexiunea de internet cu alte terminale.

Avand in vedere ca Personal HotSpot face un Wi-Fi HotSpot, noi putem conecta un iPhone 4 la acel HotSpot ca si cum s-ar conecta la o retea Wi-Fi si putem face FaceTime chiar daca in esenta ele functioneaza pe o conexiune 3G. Inainte puteam face acest lucru cu 2 terminale iPhone 4 si MyWi instalata pe unul dintre ele, insa acum putem face acest lucru cu un iPhone 4 si un iPod Touch 4G sau cu 2 terminale iPhone 4. Avand in vedere ca apelul video va functiona printr-o retea de date 3G nu va asteptati la calitate extraordinar de buna a apelurilor dar macar acum le puteti face.

In Cydia exista cateva aplicatii care permit activarea posibilitatii de a face apeluri FaceTime prin 3G, insa acum puteti face acest lucru si fara jailbreak.

2 COMENTARII

  1. chestia e ca iti trebe doua bucati ….. daca vreau sa dau un apel face time departe …. si am doar un singur i4 tot de Wi-Fi depind …. de aia my3g e fff folositor