Castiga unul din cele 5 coduri gratuite pentru aplicatia Integrame

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h6mElw4Mh7g&tracker=False[/youtube]

V-am spus acum o ora ca aplicatia Integrame este disponibila la doar 0.79€ in AppStore si acum a venit timpul sa lansez un mic concurs pentru voi. Am 5 coduri pentru aplicatia universala Integrame care sunt pregatite sa plece catre 5 norocosi castigatori.

Integramele constituie un fenomen pe piața revistelor de divertisment. Ele sunt un adevărat exercițiu mental care oferă dezlegătorilor teste de cultură generală, relaxare, confirmarea şi îmbogățirea cunoştințelor în diverse domenii.

Aplicația “Integrame” aduce acest fenomen pe iPhone/iPad-ul dvs., oferind în această versiune peste 70 de careuri de cea mai bună calitate dintr-o gamă foarte variată de subiecte cum ar fi muzică, geografie, literatură, sport, animale, personalitați, istorie, etc.. organizate pe 3 grade de dificultate (începator, mediu, avansat).

Pentru a participa trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip. Concursul se va incheia maine la ora 12:00 cand voi alege castigatorii.

UPDATE: Castigatorii sunt: Jules, marius, BufteaMarius, Roxana, Marius Rarinca.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-gFAFKfZflY[/youtube]

Nu uitati ca aplicatia este disponibila la doar 0.79€ pana maine asa ca daca nu ati castigat-o aveti inca ocazia de a o achizitiona la pret redus.

Pretul initial:
Numele:
Integrame

0.79





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: Games


Descriere: Integramele constituie un fenomen pe piaa revistelor de divertisment. Ele sunt un adevrat exerciiu mental care ofer dezlegtorilor teste de cultur general, relaxare, confirmarea i mbogirea cunotinelor n div…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.5 Mb