Prima Pagina Apple Test: Autonomia bateriei tabletei iPad 2

Test: Autonomia bateriei tabletei iPad 2

Cei de la Macworld au facut un test al autonomiei tabletei iPad 2 pentru a verifica daca cele 10 ore de autonomie promise de Apple vor fi atinse de utilizatori in utilizarea zilnica a tabletei. Pentru teste au fost folosite : o tableta iPad 2 32GB GSM, o tableta iPad 2 3G 16GB CDMA si o tableta iPad 3G de 16GB. Drept test, cei de la macrumours au conectat tableta la o retea Wi-Fi, au setat luminozitatea la maxim, au descarcat un film si au lasat tableta sa ruleze acel film pana se inchide. Rezultatele le aveti in tabelul de mai sus unde observam ca iPad 2 are o autonomie a bateriei de 504/503 minute in aceste3 conditii, adica putin peste 8 ore.

Apple promite 10 ore de autonomie in cazul navigarii pe internet prin Wi-fi si 8 ore de autonomie pentru navigare folosind o retea 3G, deci testul mi se pare destul de corect si pune in evidenta puterea de stocare a bateriei iPad 2. Interesant este ca iPad 2 se incarca putin mai repede decat iPad si cand ai o baterie de peste 6000Mah conteaza si cateva minute in minus. So, iPad 2 are aceeasi baterie grozava, asa cum ne-a promis Steve Jobs.

 • danadina9

  Sa avem pardon..eu stiam ca 10 ore=600minute…504minute=nici 9 ore…
  Asadar undeva au omis un adevar.
  Sau gresesc eu?

 • 10 ore daca faci surfing pe web prin Wi-Fi. Macworld a lasat un Wi-Fi deschis si a rulat un film, de aia a tinut mai putin bateria.

 • Blitzkrieg

  Oricum ar fi tine f bine bateria , unul din putinele lucruri care-mi place la apple

 • george

  nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu 6000Mah. poate 6000 mAh.

 • george

  este o diferenta de 1000000 ordine de marime intre Mah si mAh

 • Jully

  Si dacă se duce 30%din baterii fără sa folosesc IPad-ul in 10 ore e Ok?dimineata l-am scos de la incarcat si aseara cand am venit de la lucru…surpriza!e bine?sincer nu ma pricep!cer ajutor!il am de aproape o luna si abia ieri am avut surpriza sa constat asta.ce spuneti?il duc înapoi?mai am 3 zile sa il pot schimba sau sa imi dea banii înapoi!