Test: Autonomia bateriei tabletei iPad 2

Cei de la Macworld au facut un test al autonomiei tabletei iPad 2 pentru a verifica daca cele 10 ore de autonomie promise de Apple vor fi atinse de utilizatori in utilizarea zilnica a tabletei. Pentru teste au fost folosite : o tableta iPad 2 32GB GSM, o tableta iPad 2 3G 16GB CDMA si o tableta iPad 3G de 16GB. Drept test, cei de la macrumours au conectat tableta la o retea Wi-Fi, au setat luminozitatea la maxim, au descarcat un film si au lasat tableta sa ruleze acel film pana se inchide. Rezultatele le aveti in tabelul de mai sus unde observam ca iPad 2 are o autonomie a bateriei de 504/503 minute in aceste3 conditii, adica putin peste 8 ore.

Apple promite 10 ore de autonomie in cazul navigarii pe internet prin Wi-fi si 8 ore de autonomie pentru navigare folosind o retea 3G, deci testul mi se pare destul de corect si pune in evidenta puterea de stocare a bateriei iPad 2. Interesant este ca iPad 2 se incarca putin mai repede decat iPad si cand ai o baterie de peste 6000Mah conteaza si cateva minute in minus. So, iPad 2 are aceeasi baterie grozava, asa cum ne-a promis Steve Jobs.

Articolul precedentVideo: Comparatie intre Real Racing 2 HD si Infinity Blade pe iPad si iPad 2
Articolul următoriPad 2 – preturi de Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.