Whited00r aduce iOS 4.3 pentru iPhone 2G/3G si iPod Touch 1G/2G

Inca de la lansarea iOS 4 iPhone 2G si iPod Touch 1G au devenit incompatibile cu aceasta noua versiune de software iar incepand cu iOS 4.3 iPod Touch 2G si iPhone 3G au fost lasate pe margine de catre Apple datorita performantelor extrem de slabe ale dispozitivelor. Whited00r este un proiect care aducea posesorilor de iPhone 2G si iPod Touch 1G posibilitatea de a “utiliza iOS 4” instaland niste custom firmware-uri modificate a iOS 3.1.3. Acest custom firmware-uri aveau instalate o serie de tweak-uri si teme care aduceau pe iOS 3.1.3 aproape aceleasi functii precum cele din iOS 4 insa orice e mai bun decat nimic nu?

Acum echipa din spatele proiectului whited00r a lansat pentru posesorii de iPhone 3G si iPod Touch 2G custom firmware-uri care imita functionalitatile din iOS 4.3. Desigur ca nu veti avea parte de chair aceeasi experienta insa macar aveti ceva desi din punct de vedere al performantelor dispozitivele nu se descurca, chiar atat de grozav. Puteti descarca custom firmware pentru dispozitivul vostru de aici.

3 COMENTARII

  1. Am si un 2g pe care am pus 4.3WD asta si ce pot sa zic: wallpaperul se seteza exact la fel ca la ios4, umbrele icoanelor identic ios4, multitaskingul la fel numai ca foloseste backgrounder, cu folderele e putin mai sensibil dar se pot utiliza chiar bine , ca aspect general este ios4. Din punct de vedere al performanteleor se misca ca un iphone 3g cu 4.2.1 pe el ce are activat multitaskingul si wallpaperul poate chiar mai bine.