Prima Pagina Apple iPad 2 disponibila in Australia pentru pre-comanda online, livrarea se face in...

iPad 2 disponibila in Australia pentru pre-comanda online, livrarea se face in 3 saptamani!

Apple da deja australienilor posibilitatea de a pre-comanda tablete iPad 2 din magazinul online si spre surprinderea tuturor tabletele sunt livrate in 2 – 3 saptamani de la plasarea comenzii. In SUA comenzile sunt livrate la 4 – 5 saptamani de la plasarea lor iar in restul tarilor unde iPad 2 va fi disponibila se anunta o situatie similara cu cea din Australia. Vara trecuta iPhone 4 a fost lansat in luna iulie in foarte multe tari europene si din pacate comenzile online facute pe site-ul Apple aveau ca termen de livrare 2 – 3 saptamani inca din primul minut in care au fost disponibile.

Vara trecuta Apple a deschis pre-comenzile pentru iPhone 4 la sfarsitul lui iulie insa primele terminale au fost livrate clientilor abia in a doua jumatate a lunii august iar acum lucrurile vor sta la fel si cu iPad 2. In concluzie, comenzi o tableta maine, o primesti de Paste.

  • Cashix

    Fuck,eu comand din franta dar pe 20 aprilie vine acasa in Ro persoana care imi face comanda,sper sa nu se schimbe termenul la 4-5 saptamani 🙂

  • Stai la 1 noaptea, pe niste site-uri despre iPhone din franta si vezi ce se intampla. Eu vara trecuta am comandat iPhone-ul inainte sa deschida Apple in AppStore comenzile, am gasit un link care ducea direct la magazin si la comanda. Cand am comandat eu livrarea era 2 – 3 saptamani, dupa ce au bagat oficial in AppStore butoanele se pornea dela de la o luna.