iPad 2 indisponibila in majoritatea tarilor europene

La doar cateva ore de la lansarea oficiala a iPad 2 in Europa stocurile din magazinele Apple s-au epuizat la fel de repede precum in SUA iar comenzile facute in magazinul online sunt livrate la 3 – 4 saptamani de la plasarea comenzii. Era de asteptat ca Apple sa nu faca fata cererii de pe continentul european iar zeci de mii de oameni vor urma exemplul americanilor si vor forma cozi interminabile in fata magazinelor apple pentru a avea onoarea de a cumpara o tableta iPad 2 de la Apple.

Desigur ca nici in Europa nu s-a stiut cate tablete ipad au fost pe stocurile magazinelor Apple sau ale resellerilor dar deja ne-am obisnuit cu aceasta secretomanie a celor de la Apple. In SUA unii reselleri au avut maxim 10 tablete pe stoc in ziua lansarii si eu unul sunt 100% sigur ca pentru europeni Apple nu a trimis mai multe. Daca nu ati reusit sa comandati o tableta iPad 2 inca atunci inarmati-va cu multa rabdare daca va ganditi sa mergeti la un magazin Apple, la un reseller sau sa achizitionati o tableta din magazinul online.

Apple castiga enorm de mult la capitolul imagine din aceste “demonstratii” stradale din fara magazinelor proprii si e foarte probabil ca, compania sa blocheze intentionat stocurile in magazine.