12.000 de tablete iPad 2 vandute pe eBay, iata unde au ajuns toate

Anul acesta licitatiile pe eBay pentru iPad 2 au generat nu mai putin de 12.000 vanzari in 2 saptamani de la lansarea tabletei iPad 2. Din 11 martie si pana in 25 martie, cand tableta a fost lansata international, pe eBay au fost vandute 12.000 de tablete toate achizitionate din SUA. 65% dintre acestea au aramas pe teritoriul american in timp ce doar 35% si-au gasit un cumparator pe unul dintre celelalte continente de pe glob. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, continentul african este destuld e slab reprezentat insa nici America de Sud nu a avut atat de multe persoane interesate.

Unsurprisingly the hard-to-get tablet has been moving briskly on the service, reaching just less than 12,000 sales in the two-week period between the U.S. launch and the iPad 2′s launch in 25 additional international countries.

In medie o tableta iPad 2 Wi-Fi s-a vandut cu 697$, un pret cu 200$ mai mare decat cel din Apple Store. Cea mai scumpa tableta iPad 2 vanduta de Apple, modelul 3G de 64GB s-a vandut pe eBay cu un pret mediu de peste 1200$, deci cu un adaos de peste 400$ per unitate. Aceastea au si fost cele mai populare modele vandute pe eBay anul acesta insa numarul tabletelor Wi-Fi a fost mai mare pentru ca inca din ziua lansarii Apple a avut pregatite mai multe modele Wi-Fi prin magazine. Cifra e mica, foarte mica as spune eu pentru ca la cata cerere exista acum ma asteptam sa se fi vandut cel putin dublu.