Video: Aici va avea loc MyGreatFest 2011

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9x0gXg7HAXE[/youtube]

MyGreatFest va fi cea mai mare conferinta a utilizatorilor de jailbreak din lumea intreaga. Ea va avea loc pe data de 17 septembrie 2011 la Londra in The Old Truman Brewery si va aduna cele mai importante persoane din comunitatea internationala a jailbeak-erilor. Saurik va tine cel putin o conferinta acolo insa in afara de utilizatori obisnuiti vor fi probabil si unii dezvoltatori de tweak-uri sau aplicatii pentru Cydia si poate dezvoltatori ai unor solutii de jailbreak. In clipul video de mai sus avem prezentata locatia unde va avea loc evenimentul si dupa cum vedeti vorbim despre o treaba foarte serioasa la care va participa destul de multa lume.

Intrarea la eveniment nu e gratuita insa biletele sunt ieftine cu preturi ce incep de la 27£ pentru adulti. Daca aveti drum prin Londra in aceasta tomna atunci poate nu ar strica sa vizitati MyGreatFest pentru ca mai mult ca sigur nu veti avea ce pierde.

Articolul precedentApple, iPhone 5 si lansarea din iunie
Articolul următorOkazie – iPad 2 3G la doar 1000€
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.