Prima Pagina accesorii Video: Primele carcase SmartCover false

Video: Primele carcase SmartCover false

[vimeo]http://vimeo.com/22088150[/vimeo]

Nu cred ca exista accesoriu al Apple care sa nu fi fost copiat de vreo firma din China si in ideea pastrarii acestui trend a aparut si prima husa SmartCover falsa iar in clipul de mai sus avem demonstrat modul in care “functioneaza” husa. Nu conteaza ca marginile se desprind daca fortati putin husa sau ca magnetii nu se tin chiar atat de bine pe tableta, acesta maginifica husa este disponibila pentru achizitie din China chiar acum. Pentru doar 33$ veti avea ocazia de a cumpara cel mai nou model al huselor “SmartCover” direct din atelierul unei firme din China, probabil “partenera” a companiei Apple.

Lasand gluma la o parte, chinezariile astea sunt cu 6$ mai ieftine decat o husa SmartCover din poliuretan si se desprind mai repede decat o puteti voi pune pe tableta iPad. Partea buna e ca sistemul de blocare/deblocare functioneaza fara probleme. Interesanti chinezii astia nu?

  • Share it please!

  • Mostwnted

    :)))

  • vlad

    DELOC INTERESANTI !TOT COPIAZA!

  • adrian

    Pai sunt singurul popor care mai si muncesc.nu asteapta totul de a moaca si ca sa sustii pe linga cei 2 miliarde de ochii ingusti si o parte din economia mondiala nu i putin.asa ca poate e de inteles desi nu sunt de acord dar comparati totul cu o familie numeroasa in care trebuie sa faci pe dracu in patru sa o sustii pe linia de plutire