Prima Pagina Apple Video: iPad 2 devine consola de bord pentru Volkswagen Bulli Bus

Video: iPad 2 devine consola de bord pentru Volkswagen Bulli Bus

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SkunV4PbmS8[/youtube]

Pana acum am vazut diverse implementari ale tablete iPad in bordurile diverselor masini insa acum Volkswagen intentioneaza sa implementeze una intr-o masina de serie care a fost prezentata la show-ul auto de la Geneva. Masina este deocamdata in stadiul de proiect dar la cum arata e foarte probabil ca Volkswagen sa o produca si tableta iPad 2 va fi o componenta cheie a functionalitatii masinii. Dupa cum vedeti, VW a facut un stand mobil pe care a montat tableta stfel incat atat soferul cat si pasagerul din dreapta sa aiba acces la ecran si sa il poata roti in functie de nevoi.

In acea consola vor fi probabil comenzile audio, o aplicatie GPS pentru iPad plus probabil o multitudine de comenzi direct legate de functionalitatile masinii. Sincer sa fiu era doar o problema de timp pana cand un mare producator de masini avea sa faca acest pas si iata ca VW pare se indrepte catre standardizarea tabletei iPad in masini.

 • Draguta masinuta e un model mai vechi reproiecatat si finisat iar ideea cu ipad-ul va prinde tot maimult ca si comenzi ptr bordul masinii muzica etc

 • Xchris

  Cu o interfata bine facuta intre ipad si vag-com, un software aferent, se poate face o afacere foarte rentabila…

 • Sebastian

  Daca s-ar produce in masa atunci vanzarea de tablete iPad va creste enorm. Cine se mai uita la 500 de euro in plus pentru tableta cand pe masina dai cel putin 10000.
  Btw, poate pe viitor se inventeaza si iCar :))

 • Uitati-va in albumu Dubios de pe Facebooku’ meu, sigur astia de la VW au furat idee de la mine :))
  Chiar eram curios cand o sa se faca prima masina de serie cu ipad integrat. Dupa parerea mea trebuia pozitionat ceva mai pe mijlocul bordului. Anywayz really awesome.

 • Pingback: iPad 2 – consola de bord pentru VW Bulli Bus | MotorGadget()